Mastering the Art Of French Cooking

de Simone, Child Julia and Bertholle Louisette and Beck

Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, Simone Beck, and Louisette Bertholle, both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).

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MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING.. (VOLUME ONE) VOL 1 I

de CHILD,JULIA & BERTHOLLE,LOUISETTE & BECK,SIMONE

Estado
Usado - Very Good in Very Good dust jacket
Edición
FORTIETH ANNIVERSARY HARDCOVER EDITION"; Seventh Printing
Published
1961,2009,SEPTEMBER
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780375413407
Cantidad disponible
1
Librería
Durham, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.58

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Descripción:
NY: Alfred A. Knopf Pub. Very Good in Very Good dust jacket. 1961,2009,SEPTEMBER. FORTIETH ANNIVERSARY HARDCOVER EDITION"; Seventh Printing. Hardcover. 7x10"large. VERY GOOD CONDITION IN VERY GOOD UNCLIPT(S40.00) DUST JACKET.. Not marked up, no names. CLEAN, SOLID,BRIGHT (appears to be new)..*******INCLUDES 3" TALL GREEN WRAPPER (OVER THE ORIGINAL DUST JACKET) Promoting the movie JULIE & JULIA. ..**********also… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 37.58
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Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia & Bertholle, Louisette & Beck, Simone

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near fine
Edición
Eighth printing
Published
2009
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780375413407
Cantidad disponible
1
Librería
Washburn, Wisconsin, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.79

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Descripción:
New York: Knopf, 2009. Eighth printing. Paperback. Fine/Near fine. 684 pages + index; 7 x 10" Foreword by Julia Child. Page 631/632 long page edge has 1/8" tear and crease; small, faint red marks on long page edges; jacket in mylar sleeve. Shipping will be extra for this heavy book, please inquire.
Precio
EUR 18.79
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Mastering the Art of French Cooking

de Beck, Simone & Bertholle, Louisette & Child, Julia

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good+
Published
1975
Encuadernación
Cloth
Cantidad disponible
1
Librería
Penzance, Cornwall, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 52.96

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Descripción:
London: Cassell, 1975. Cloth. Very Good/Good+. Classic cookery book. Black cloth cover with Gilt Lettering to spine. 670 Pages, 970g, 8 3/4" Tall. No inscriptions. Slight dent to rear board. Jacket faded around edges and spine (see photo). Clipped. Size: 8vo - over 7¾" - 9¾" tall
Precio
EUR 52.96
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Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia, and Bertholle, Louisette, and Beck, Simone

Estado
Usado - Good
Published
1967
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Tampa, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 50.69

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Descripción:
Alfred A. Knopf; A Borzoi Book. Good. 1967. Hardcover. 10.2 X 7.4 X 1.6 inches; 684 pages .
Precio
EUR 50.69