Molecular Gastronomy

de This, Herve

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Molecular Gastronomy – Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

Molecular Gastronomy – Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Herve

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780231133128
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 16.58

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 16.58
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de This, Herve

Estado
Usado - Nearly fine copy
Edición
Later prt.
Published
2006
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.74

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Descripción:
New York: Columbia University Press. Nearly fine copy. 2006. Later prt.. softcover. 8vo, 377 pp., Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History series. .
Precio
EUR 4.74
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Herve

Estado
New
Published
2008-08-17
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Boonsboro, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.52

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Descripción:
Columbia University Press, 2008-08-17. paperback. New. 6x0x8. Softcover. Good binding and cover. Clean, unmarked pages.
Precio
EUR 9.52
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de This, Herve

Estado
Usado - Fine copy
Edición
1st
Published
2006
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.11

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Descripción:
New York: Columbia University Press. Fine copy. 2006. 1st. softcover. 8vo, 377 pp., Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History series. .
Precio
EUR 7.11
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Herve This

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Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Dustjacket
Edición
Eighth
Published
2011
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Edmonton, Alberta, CAN
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 14.21

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Descripción:
New York: Columbia Univ Pr, 2011. Eighth . Paperback. Very Good/No Dustjacket. 8vo. pp. xii 301.""Examining the molecular properties of bread, ham, foie gras, and champagne, the book analyzes what happens as they are baked, cured, cooked, and chilled. Looking to the future, Herve This imagines new cooking methods and proposes novel dishes. A chocolate mousse without eggs?… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 14.21
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de Herve This

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 18.58

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Descripción:
Paperback / softback. New. Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.
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EUR 18.58
MOLECULAR GASTRONOMY

MOLECULAR GASTRONOMY

de HERVE THIS

Estado
LIKE NEW
Published
2006
Encuadernación
SOFTCOVER
Cantidad disponible
1
Librería
Hialeah, Florida, USA
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Precio
EUR 18.00

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Descripción:
2006. SOFTCOVER . LIKE NEW .
Precio
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de This, Herve

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As New
Published
2005
Cantidad disponible
1
Librería
MELBOURNE, Victoria, AUS
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Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.58

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Descripción:
New York: Columbia U. P., 2005. As New. octavo. hardback with dust jacket xi + 377pp., b/w pls., index, Author isolates the exact chemical properties that tickle our senses and stimulate our appetites. More important, he identifies methods of culinary construction that appeal to our memories, intelligence, and creativity
Precio
EUR 36.58
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Herve This

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like new
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
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revere, Massachusetts, USA
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Precio
EUR 14.21

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Descripción:
like new hc, small mark on front cover
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

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New
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.06

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Descripción:
Columbia University Press. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 16.06
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de This, Herve

Estado
Usado - Fine in fine dust jacket.
Edición
Later printing
Published
2006
Cantidad disponible
1
Librería
Denver, Colorado, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.06

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Descripción:
Columbia U. Press, 2006. Later printing. Fine in fine dust jacket..
Precio
EUR 17.06
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Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor

de This, Herve

Estado
As New
Edición
reprint
Published
2005
Cantidad disponible
1
Librería
MELBOURNE, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.96

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Descripción:
New York: Columbia U. P., 2005. reprint. As New. octavo. softback with stiff wrappers xi + 377pp., Author isolates the exact chemical properties that tickle our senses and stimulate our appetites. More important, he identifies methods of culinary construction that appeal to our memories, intelligence, and creativity
Precio
EUR 25.96
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Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor

de This, Hervé, This, Hervé

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231133128
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.50

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.50
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Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor

de This, Hervé, This, Hervé

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231133135
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.10

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 10.10
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Molecular Gastronomy: Exploring The Science Of Flavor

de This, Herve

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Encuadernación
QPB
Cantidad disponible
1
Librería
Arvada, Colorado, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.69

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QPB. good. COOK-LIT
Precio
EUR 5.69