Seven Centuries Of English Cooking

de McKendry, Maxime

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Seven Centuries Of English Cooking

Seven Centuries Of English Cooking

de Maxime McKendry

Estado
Usado - Good/Acceptable
Published
1973
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.81

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Descripción:
Weidenfeld And Nicolson, 1973. Hardcover. Good/Acceptable. 1973. No Edition Remarks. 240 pages. Pictorial dust jacket over beige cloth. Contains black and white illustrations. Well bound and clean pages, with mild tanning to text block edges. Some rub-marking and tanning to pastedowns and endpapers. Boards have moderate shelf wear, with rubbing and marking. Light bumping to corners and crushing… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 14.81
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Seven Centuries of English Cooking

de McKendry, Maxime

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1973
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780297765288
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.84

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Descripción:
London: Weidenfeld & Nicolson, 1973. Book. Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 240 pages. Edited by Arabella Boxer. Maxime McKendry's book is a triumphant vindication of seven centuries of English gastronomy. Small Birds in a Pie - quite safe in these modern times by using quail or chicken..
Precio
EUR 17.84