The Art Of Making Sausages, Pates, and Other Charcuterie

de Grigson, Jane

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The Art of Making Sausages, Pates and Other Charcuterie

The Art of Making Sausages, Pates and Other Charcuterie

de Jane Grigson

Estado
Usado - Good
Published
1976
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.35

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Descripción:
Knopf Doubleday Publishing Group, 1976. Paperback. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend… Saber más sobre este artículo
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EUR 10.35
The Art of Making Sausages, Pates and Other Charcuterie

The Art of Making Sausages, Pates and Other Charcuterie

de Jane Grigson

Estado
Usado - Acceptable
Published
1976
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Knopf Doubleday Publishing Group, 1976. Paperback. Acceptable. Disclaimer:Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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The Art of Making Sausages, Pates and other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
Used - Good
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.42

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Knopf. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 8.42
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The Art of Making Sausages, Pates and other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
New
Published
1976
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Eunumclaw, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.52

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Descripción:
USSR: Knopf, 1976. Knopf 1976 New/ Very Fine. Pages lightly tanned. In Plastic.. Paperback. New.
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The Art of Making Sausages, Pates and Other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
Used - Good
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.56

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Descripción:
Knopf Doubleday Publishing Group. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
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EUR 14.56
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The Art of Making Sausages, Pates and other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1976
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Winchester, New Hampshire, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.15

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Descripción:
Knopf, 1976 Book. Good. Soft cover. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. book is tight with no markings, page edges are soiled, wraps have rubbing and soiling .
Precio
EUR 26.15
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The Art of Making Sausages, Pates and other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
New
Published
1976-10-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 102.62

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Descripción:
Knopf, 1976-10-12. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 102.62
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The Art of Making Sausages, Pates and other Charcuterie

de Grigson, Jane

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394732527
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.46

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 46.46