The Cambridge World History Of Food

de Kiple, Kenneth F and Ornelas, Kriemhild Conee

Ejemplares disponibles

The Cambridge World History of Food

The Cambridge World History of Food

de Kiple, Kenneth F. And Kriemhild Conee Ornelas (edited)

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Reprint
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521402163
Cantidad disponible
1
Librería
London, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 147.74

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Descripción:
Cambridge, United Kingdom: Cambridge University Press 2000. 4to. 2 volumes in a slipcase. xlii. & xii. 2153 pp. Monumental work on the history of food and nutrition through human history. This is a heavy set and may require additional postage if being shipped outside of Europe. 0521402166 . Near Fine. Hardcover. Reprint. 2000.
Precio
EUR 147.74
The Cambridge World History of Food

The Cambridge World History of Food

de Kiple, Kenneth F. And Kriemhild Conee Ornelas (edited)

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Reprint
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521402163
Cantidad disponible
1
Librería
London, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
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Precio
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Cambridge, United Kingdom: Cambridge University Press 2000. 4to. 2 volumes in a slipcase. xlii. & xii. 2153 pp. Monumental work on the history of food and nutrition through human history 0521402166 . Near Fine. Hardcover. Reprint. 2000.
Precio
EUR 147.74
The Cambridge World History of Food [Complete in 2 Vols. in Slipcase]

The Cambridge World History of Food [Complete in 2 Vols. in Slipcase]

de Kenneth F. Kiple and Kriemhild Conee Ornelas (Editors)

Estado
Usado
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
St. Louis, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 121.39

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Descripción:
Cambridge University Press, 2000. Hardcover. Complete in 2 Vols. in Slipcase with Dust Jackets. 7.5 x 10in. xlii; xii. 2153pp. Both volumes are in FINE/AS NEW condition in Fine/As New dust jackets in Near Fine slipcase. The books themselves and dust jackets are flawless. The slipcase shows marginal rubbing of the bottom, else Fine/As New. As pictured.
Precio
EUR 121.39
The Cambridge World History of Food - Two Vols. in Slipcase
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The Cambridge World History of Food - Two Vols. in Slipcase

de Kiple, Kenneth F. & Kriemhild Conee Ornelas (eds.)

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
First Edition
Published
2000
Encuadernación
Hardcovers in dust jackets and slipcase
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 93.38

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Descripción:
Cambridge: Cambridge University Press, 2000. First Edition. Hardcovers in dust jackets and slipcase. Fine/Fine. Two vols. Stout 4tos. Pp. xlii, 1120; xii,1121-2153. Illustrated throughout with black and white drawings, maps, charts, etc. Name index; subject index. With a dictionary of the world's plant foods. Bound in full green cloth with gilt lettering stamped on spines. A massive, authoritative… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 93.38