The Whole Art Of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

de Robinson, James

Ejemplares disponibles

No hay imagen

Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

de Robinson, James

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket - as issued
Edición
First Edition
Published
1847
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 599.45

Mostrar detalles

Descripción:
London: Longman, Brown, Green and Longmans, 1847. Book. Good. Hardback. First Edition. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. A wonderful selection of recipes for preserving meat and fish. Title page continues - Both in the British and Foreign Modes; with many useful miscellaneous receipts, and full directions for the construction of an economical drying-chimney and apparatus, on an entirely… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 599.45
No hay imagen

Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

de Robinson, James

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket - as issued
Edición
First Edition
Published
1847
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 719.33

Mostrar detalles

Descripción:
London: Longman, Brown, Green and Longmans, 1847. Book. Good. Hardback. First Edition. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. A wonderful selection of recipes for preserving meat and fish. Title page continues - Both in the British and Foreign Modes; with many useful miscellaneous receipts, and full directions for the construction of an economical drying-chimney and apparatus, on an entirely… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 719.33
No hay imagen

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish: Both in the British and Foreign Modes with Many Useful Miscellaneous Receipts

de Robinson, James

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781498186001
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 57.19

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 57.19
No hay imagen

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

de James Robinson

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780217646192
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.07

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 66.07
No hay imagen

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

de Robinson, James

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781375522892
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.30

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 77.30
No hay imagen

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish

de Robinson, James

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781540544636
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.74

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 42.74