Thomas Jefferson's Creme Brulee

de Craughwell, Thomas J

Thomas J. Craughwell is the author of several nonfiction books, including Stealing Lincoln’s Body, which was adapted into a documentary by the History Channel. He lives in Bethel, Connecticut.  

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave, James Hemings, Introduced French Cuisine to America

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave, James Hemings, Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J.

Estado
New
Estado de la sobrecubierta
New
Published
2012
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
West Dennis, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.90

Mostrar detalles

Descripción:
Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave, James Hemings, Introduced French Cuisine to America by Thomas J. Craughwell In 1784, Thomas Jefferson struck a deal with one of his slaves, nineteen-year-old James Hemings. The founding father was traveling to Paris and wanted to bring James along "for a particular purpose" -- to master the art of French… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.90
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee : How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Used - Very Good
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.56

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.56
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee : How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Used - Good
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.56

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.56
No hay imagen

THOMAS JEFFERSON'S CREME BRULEE: How a Founging Father and His Slave James Hemmings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J.

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
First Edition
Published
2012
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Seneca, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.58

Mostrar detalles

Descripción:
Philadelphia: Quirk Books, 2012. (2012), 233pp, some smudges to front cover, contents clean & unmarked.. First Edition. Cloth. Very Good/Fine.
Precio
EUR 16.58
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Used - Very Good
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.63

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books. Used - Very Good. 2012. First. Hardcover. Very Good.
Precio
EUR 6.63
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee : How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Used - Very Good
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.72

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.72
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee : How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Used - Good
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.39

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.39
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
Like New
Published
2012-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.21

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books, 2012-09-18. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 16.21
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
New
Published
2012-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.79

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books, 2012-09-18. Hardcover. New.
Precio
EUR 13.79
No hay imagen

Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America

de Craughwell, Thomas J

Estado
New
Published
2012-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781594745782
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 96.62

Mostrar detalles

Descripción:
Quirk Books, 2012-09-18. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 96.62