Understanding Food

de Amy Brown

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Understanding Food: Principles and Preparation

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy

Estado
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Encuadernación
Paperback
ISBN
9781133607151
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 24.07

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EUR 24.07
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Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Used - Good
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 9.42

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Wadsworth. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
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Understanding Food: Principles and Preparation, 1st

de Brown, Amy

Estado
Usado - Good Condition
Edición
1st Edition
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Burgin, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 21.04

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Wadsworth, Belmont, CA, 2000. 1st Edition. Hardcover. Good Condition. The text appears clean, has numbers on the fly page. The cover has some wear with corner bumps. Real nice study copy. Multiple copies available this title. Quantity Available: 2. Shipped Weight: Under 1 kilo. ISBN: 0314204091. ISBN/EAN: 9780314204097. Pictures of this item not already… Saber más sobre este artículo
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EUR 21.04
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Understanding Food: Principles and Preparation, 1st

de Brown, Amy

Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
1st Edition
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Burgin, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 23.37

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Wadsworth, Belmont, CA, 2000. 1st Edition. Hardcover. Very Good Condition. The text appears clean, has numbers on the fly page. The cover has light wear with corner bumps. looks nice. Multiple copies available this title. Quantity Available: 8. Shipped Weight: Under 1 kilo. ISBN: 0314204091. ISBN/EAN: 9780314204097. Pictures of this item not already displayed… Saber más sobre este artículo
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Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy

Estado
New
Published
1999-12-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Carson City, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.55

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Cengage Learning, 1999-12-03. Hardcover. New. Like New Inside & Out. Clean and crisp pages w/no markings! ( z1s242D ) Some very minor shelf wear on cover. ** Fast Shipping **
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Understanding Food : Principles and Preparation

Understanding Food : Principles and Preparation

de Amy Brown

Estado
Usado - Good
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
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EUR 6.63

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Wadsworth, 1999. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality… Saber más sobre este artículo
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Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Used - Good
ISBN
9780534506094
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.22

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Wadsworth. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
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Understanding Food: Principles and Preparation, 1st

de Brown, Amy

Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
1st Edition
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Burgin, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.76

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Wadsworth, Belmont, CA, 2000. 1st Edition. Hardcover. Very Good Condition. Very light shelf wear, some minor marking, otherwise Nice looking book. nice Binding. Multiple copies available this title. Quantity Available: 3. ISBN: 0314204091. ISBN/EAN: 9780314204097. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560751036. . 9780314204097… Saber más sobre este artículo
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Understanding Food: Principles and Preparation

de Amy Brown

Estado
Usado - Good
Published
1999-12-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.53

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Wadsworth Pub Co, 1999-12-03. Hardcover. Good.
Precio
EUR 7.53
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Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy

Estado
Used - Good
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.38

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Wadsworth. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.38
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Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy

Estado
Used - Good
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.38

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Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy

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New
Published
1999-12-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780314204097
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.82

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Cengage Learning, 1999-12-03. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 99.82