Descripción:
Iowa: John Wiley & Sons Inc. Light Shelf Wear On The Covers, Fairly Typical For Today's Text Books, Markings Only On The First Few Chapters, Highlighting And Underlining, Binding Is Solid.".Is The Essential Resource For The Most Complete, Up To Date Information On Nutrition And Diet. New And Expanded Material In This Fifth Edition Address Such Topics As Biotechnology, Vitamins, Minerals, And Organic Foods." . Good. Hardcover. 5th or later Edition. 2003.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals Tapa dura - 2003 - 5th Edición
de Karen E. Drummond; Lisa M. Brefere
Detalles
- Título Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
- Autor Karen E. Drummond; Lisa M. Brefere
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 5th
- Edición 5
- Páginas 656
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Hoboken, NJ
- Fecha de publicación 2003-03
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780471419778 / 047141977X
- Peso 2.8 libras (1.27 kg)
- Dimensiones 9.54 x 7.42 x 1.42 pulgadas (24.23 x 18.85 x 3.61 cm)
- Library of Congress subjects Nutrition, Food service
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2002012152
- Dewey Decimal Code 613.2
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Drummond, Karen Eich;Brefere, Lisa M.
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- 5th or later Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Dalton Gardens, Idaho, United States
- Precio
-
EUR 6.49EUR 2.57 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.49
EUR 2.57
enviando a USA
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Karen Eich Drummond; Lisa M. Brefere
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.52Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2003. Hardcover. Like New. Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.52
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Drummond, Karen E., Brefere, Lisa M.
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 7.60EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley. Used - Good. Good condition. 5th edition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 7.60
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Brefere, Lisa M., Drummond, Karen Eich
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 10.58Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.58
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Brefere, Lisa M., Drummond, Karen Eich
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 10.58Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.58
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Drummond, Karen E.; Brefere, Lisa M
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 14.67EUR 5.09 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2003-03-24. Hardcover. New. In shrink wrap.
Precio
EUR 14.67
EUR 5.09
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Drummond, Karen E.
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 37.42Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.42
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 5th
de Drummond, Karen Eich; Brefere, Lisa M
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good Condition
- Edición
- 5th Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Burgin, Kentucky, United States
- Precio
-
EUR 43.91EUR 5.93 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2004. 5th Edition. Hardcover. Very Good Condition. The text appears clean, the cover is in nice condition. Multiple copies available this title. Quantity Available: 2. Category: Engineering, Industrial, Trade; ISBN: 047141977X. ISBN/EAN: 9780471419778. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560768736. . 9780471419778
Precio
EUR 43.91
EUR 5.93
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
de Karen Eich Drummond
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977X
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Woodside, New York, United States
- Precio
-
EUR 65.23EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons , pp. xviii + 638 5th Edition . Hardback. New.
Precio
EUR 65.23
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nutrition For Food Service And Culinary Professionals, 5E
de Drummond K.E.
- Usado
- Muy bueno
- Estado
- Usado - Muy bueno
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471419778 / 047141977x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Indianapolis, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 81.78EUR 11.82 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Very Good.
Precio
EUR 81.78
EUR 11.82
enviando a USA