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Cheese, a Guide to the World of Cheese and Cheesemaking
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Cheese, a Guide to the World of Cheese and Cheesemaking Tapa dura - 1984

de Bruno Battistotti; Antonio Piccinardi; Vittorio Bottazzi

Detalles

  • Título Cheese, a Guide to the World of Cheese and Cheesemaking
  • Autor Bruno Battistotti; Antonio Piccinardi; Vittorio Bottazzi
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 168
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Facts on File, New York, New York, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1984
  • ISBN 9780871969811 / 0871969815
  • Peso 1.9 libras (0.86 kg)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 84007960
  • Dewey Decimal Code 641.373

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  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Sonoma, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 3.77
EUR 5.91 enviando a USA

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Descripción:
Facts on File, 1984T. hardcover. Very Good. 0.8000 10.1000 8.6000. Hardcover in very good condition. All inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the dust jacket.
Precio
EUR 3.77
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Cheese : A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking
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  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
2
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.66
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Descripción:
Facts On File, Incorporated. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.66
Envío gratuito a USA
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.71
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Facts on File. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 6.71
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Cheese : A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

Cheese : A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

de Giancario Volpato; Antonio Piccinardi; Bruno Battistotti; Vittorio Bottazzi

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.10
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Facts On File, Incorporated, 1984. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.10
Envío gratuito a USA
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

de Bruno Battistotti

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.61
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Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 16.61
EUR 2.84 enviando a USA
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Winchester, New Hampshire, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 22.70EUR 17.03
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Descripción:
Facts on File, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. book is tight with no markings, some soiling to top page edge, dj has some curling/creasing along the edges, nice copy.
Precio
EUR 22.70EUR 17.03
¡Ahorra EUR 5.68 !
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

de Bruno Battistotti

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.99
EUR 2.84 enviando a USA

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Descripción:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Precio
EUR 19.99
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking
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Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

de Battistotti, Bruno

  • Usado
  • Bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.47
EUR 5.44 enviando a USA

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Facts on File, 1984. Hardback in near fine condition with near fine dust jacket.. Hardcover. Near Fine/Near Fine.
Precio
EUR 22.47
EUR 5.44 enviando a USA
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

de Battistotti, Bruno; et al

  • Usado
  • fair
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Fair
Edición
First English Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Cantidad disponible
1
Librería
Ladysmith, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.25
EUR 16.07 enviando a USA

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Facts on File, 1984. Book. Fair. Hardcover. First English Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 168 pages. Index. Glossary. Over 100 photos, many in colour, and line drawings. "A guide to the world's cheeses: how to identify them, how to choose from the countless varieties available and which wines to set them off to their best advantage. A dictionary of 400 cheeses, the history of cheese and cheesemaking through the ages and detailed descriptions of cheesemaking processes." - from dust jacket. Average wear. Usual library markings. A sound working copy of this excellent reference..
Precio
EUR 47.25
EUR 16.07 enviando a USA