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Novedades

Father of California Wine, Agoston Haraszthy: Including Grape Culture, Wines and Wine-Making

Father of California Wine, Agoston Haraszthy: Including Grape Culture, Wines and Wine-Making

de Schoenman, Theodore/editor

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
1st
Published
1979
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780884960928
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.98

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Descripción:
Santa Barbara CA: Capra Press, 1979. 1st. Hardcover. Very Good/Good. Hardcover, 126 pages. Hardcover with foxing to edges. Dust jacket with light wear to edges. Photographs & illustrations of vineyards, wine making apparatus. Remainder mark to bottom edge. Otherwise, clean unmarked copy. Record # 385341
Precio
EUR 13.98
Royal Baker and Pastry Cook

Royal Baker and Pastry Cook

de Chefs of the New York Cooking School

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
1st
Published
1902
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 27.96

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Descripción:
New York : Royal Baking Powder Co., 1902. 1st. Softcover. Very Good/None. 44 pages, color lithographed wrappers, bright and clean. Record # 406590
Precio
EUR 27.96
Choice Recipes

Choice Recipes

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Published
1893
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.96

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Descripción:
New York: Fleischmann & Co., 1893. Softcover. Very Good/None. 47 pages, printed in brown ink, black textured paper wrappers with gilt lettering. Mostly baking recipes from the famous yeast maker. String tie binding a little frayed but overall very good. Record # 406581
Precio
EUR 27.96
Table and Kitchen: A Compilation of Approved Cooking Receipts (sic)

Table and Kitchen: A Compilation of Approved Cooking Receipts (sic)

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Published
1892
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.64

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Descripción:
Chicago: Price Baking Powder Co., 1892. Softcover. Very Good/None. 64 pages, illustrated wrappers in 3-colors. Light soil to covers otherwise very good. Small hole in top corner with string loop. Record # 406577
Precio
EUR 18.64
Hood's Book of Home Made Candies

Hood's Book of Home Made Candies

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
1st
Published
1888
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.64

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Descripción:
Lowell MA: C.I. Hood and Co., 1888. 1st. Softcover. Very Good/None. 32 pages, wrappers printed in yellow and blue. Lots of Hoods ads for their medicinal pills interspersed throughout. NOTE: this booklet has 32 pages as opposed to others listing 16 pages from 1888. Record # 406578
Precio
EUR 18.64
Horsford Bread and Pastry Cook, The

Horsford Bread and Pastry Cook, The

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Published
n.d.
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.78

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Descripción:
Providence RI: Rumford Chemical Works, n.d.. Softcover. Very Good/None. 36 pages, small stapled booklet featuring recipes for all kinds of cakes, muffins, biscuits, puddings, etc. using Horsford's Baking Powder. Small punched hole in top corner with small red ribbon through it. Otherwise, clean, very good. No date, appears to be early 1900s. Record # 406591
Precio
EUR 16.78
Choice Receipts(sic) by Miss Parloa

Choice Receipts(sic) by Miss Parloa

de Parloa, Maria

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
1st
Published
1893
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.96

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Descripción:
Dorchester MA: Walter Baker & Co., 1893. 1st. Softcover. Very Good/None. 32 page booklet (3 3/8" X 5 3/4") full of recipes using Baker's Cocoa and Chocolate. Cover wrapper has color lithos on inside and outside. This piece was specially prepared for the company's exhibit at the Columbian Exposition. Super condition. Record # 406582
Precio
EUR 27.96
Frozen Dainties: Fifty Choice Receipts(sic) for Ice Creams, Frozen Puddings, Frozen Fruits, Frozen Beverages, Sherbets and Water Ices

Frozen Dainties: Fifty Choice Receipts(sic) for Ice Creams, Frozen Puddings, Frozen Fruits, Frozen Beverages, Sherbets and Water Ices

de Lincoln, Mrs. D. A.

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
1st
Published
1893
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.96

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Descripción:
Nashua NH: White Mountain Freezer Co., 1893. 1st. Softcover. Very Good/None. 32 pages, small (4 3/8" X 5 3/4") stapled booklet, light gray paper wrappers. Faint dime size stain to bottom of front cover otherwise very good. Record # 406584
Precio
EUR 27.96
Dr. Morse's Indian Root Pills Cook Book

Dr. Morse's Indian Root Pills Cook Book

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
n/a
Published
1895
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.96

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Descripción:
Morristown NY: W.H. Comstock Co., 1895. n/a. Softcover. Very Good/None. 30 pages with color lithographed paper wrappers. Recipes from the turn of the century interspersed with advertisements for their pills. Cover depicts Native American on horseback ready to spear an attacking bear. Brochure was once folded and has a mild crease in center. Overall, very good. No date… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 27.96
Cucina Paradiso: The Heavenly Food of Sicily

Cucina Paradiso: The Heavenly Food of Sicily

de Clifford A. Wright

Estado
Usado - Very Good
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Very Good
Edición
2nd pr.
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780671769260
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19

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Descripción:
NY: Simon & Schuster, 1992. 2nd pr.. Hardcover. Very Good/Very Good. Hardcover in a bright, unclipped dust jacket. In Cucina Paradiso, Clifford Wright chronicles his fascinating quest for what he affectionately calls the "lost paradise" of Sicilian cuisine, the culinary heritage of the Arabs in Sicily. From his first visit there in 1983, he discovered that the sights,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11.19
Vegetables, Revised: The Most Authoritative Guide to Buying, Preparing, and Cooking, with More than 300 Recipes

Vegetables, Revised: The Most Authoritative Guide to Buying, Preparing, and Cooking, with More than 300 Recipes

de Peterson, James

Estado
Usado - Very Good
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Very Good
Edición
1st thus
Published
2012
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781607740261
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.64

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Descripción:
Berkeley CA: Ten Speed Press, 2012. 1st thus. Hardcover. Very Good/Very Good. Hardcover in a bright, unclipped dust jacket. Clean copy. Record # 383867
Precio
EUR 18.64
Practical Guide to Vegetable Oil Processing

Practical Guide to Vegetable Oil Processing

de Gupta, Monoj K.

Estado
Usado - Very Good
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None
Edición
3rd pr.
Published
2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781893997905
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 139.82

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Descripción:
Urbana IL: AOCS Press , 2007. 3rd pr.. Hardcover. Very Good/None. Hardcover, glossy pictorial boards, 490 pages, b&w illustrations. Includes summary of the basic principles of edible oil refining, processing, and deodorizing, serving as a hands-on training manual for chemists, engineers, and managers new to the industry. The 15-chapter book includes current information on the bleaching of green… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 139.82
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The Art of Turkish Cooking: Or, Delectable Delights of Topkapi

de Neset Eren

Estado
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None
Edición
reprint
Published
1969
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.98

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Descripción:
NY: Doubleday & Company, 1969. reprint. Hardcover. Very Good/None. Hardcover, two tone cloth covers with red lettering on spine., 308 pages. A clean, tight copy. No dust jacket. Record # 383480
Precio
EUR 13.98
The Summer Kitchen (Mrs. Appleyard's, of Course)

The Summer Kitchen (Mrs. Appleyard's, of Course)

de Kent, Louise Andrews; Gay, Elizabeth Kent

Estado
Usado - Very Good
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Fair
Edición
1st
Published
1957
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.98

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Descripción:
Boston: Houghton Mifflin, 1957. 1st. Hardcover. Very Good/Fair. Hardcover, blue cloth with gilt titles on the spine. A cook book interwoven with the author's typical New England lighthearted commentary. Written with her daughter, 234 pages. Clean copy. Record # 383530
Precio
EUR 13.98
Tsukiji: The Fish Market at the Center of the World

Tsukiji: The Fish Market at the Center of the World

de Bestor, Theodore C.

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
2nd pr.
Published
2004
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780520220249
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19

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Descripción:
Berkeley CA: University of California Press, 2004. 2nd pr.. Softcover. Very Good/None. Softcover, 421 pages, b&w illustrations. Located only blocks from Tokyo's glittering Ginza, Tsukiji―the world's largest marketplace for seafood―is a prominent landmark, well known but little understood by most Tokyoites: a supplier for countless fishmongers and sushi chefs, and a popular and fascinating destination for foreign tourists.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11.19
Eat, Drink & Be Merry: The British at Table 1600-2000

Eat, Drink & Be Merry: The British at Table 1600-2000

de Day, Ivan (Ed.)

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
1st
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780856675195
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.64

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Descripción:
London: Philip Wilson Publishers, 2000. 1st. Hardcover. Very Good/Very Good. Hardcover in a bright, unclipped dust jacket. 168 pages illustrated in b&w and color. Issued in conjunction with a series of 2000-2001 exhibitions that trace "the evolution of our national meals through an exploration of English paintings. Works by masters such as Van Aken, Zoffany and Vanessa Bell… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.64
Pork & Sons

Pork & Sons

de Reynaud, Stéphane

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Edición
1st
Published
2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780714847900
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.64

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Descripción:
NY: Phaidon Press, 2007. 1st. Hardcover. Very Good/None. Hardcover in pictorial padded boards, 367 pages. The author belongs to the third generation of a family of pork devotees. The grandson of a village butcher on the Ardeche plateau in France, where they take their pork very seriously, Stephane is owner of VILLA 9 TROIS in Montreuil, near Paris,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.64
Elizabeth David Classics: Mediterranean Food French Country Cooking Summer Cooking

Elizabeth David Classics: Mediterranean Food French Country Cooking Summer Cooking

de David, Elizabeth

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
BC Ed.
Published
1980
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394491530
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.30

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Descripción:
NY: Alfred A. Knopf, 1980. BC Ed.. Hardcover. Very Good/Very Good. Hardcover in a bright dust jacket. Three works in one combined volume, over 600 pages with 50 line drawings and conversion charts at end papers. A nice copy of this omnibus reprinting of three of the English author's classic culinary works. Appears to be a book club… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.30
What Shall I Cook Today? (124 Thrifty, healthful Tested Recipes)

What Shall I Cook Today? (124 Thrifty, healthful Tested Recipes)

de N/A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
None
Published
1936
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19

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Descripción:
Cambridge MA: Lever Brothers, 1936. Softcover. Very Good/None. Softcover, small stapled brochure with color, b&w illustrations, 48 pages. A promotional cookbook for Spry Vegetable Shortening (a competitor of Procter & Gamble's Crisco), which was produced by Lever Brothers from 1936 and thru the 1940s. Record # 381851
Precio
EUR 11.19
Insatiable: Tales from a Life of Delicious Excess

Insatiable: Tales from a Life of Delicious Excess

de Gael Greene

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
1st
Published
2006
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780446576994
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.98

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Descripción:
NY: Warner Books, 2006. 1st. Hardcover. Very Good/Very Good. Hardcover in a bright, unclipped dust jacket. The saucy and often humorous memoir of New York magazine food critic Gael Greene. From the glamorous restaurants of Manhattan to the culinary shrines of France, Greene's fierce wit and sensuous prose reveal the humor, obsession, and insatiable desires behind fine dining.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 13.98