Cooking -- Oriental from Syber's Books ABN 40533682787

Novedades

The Fine Art of Japanese Cooking

The Fine Art of Japanese Cooking

de Dekura, Hideo

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780858357686
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
Bay Books, Sydney and London, 1984. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/Very Good. Illustrator: Ashley Barber -- Photographer. 690 g.; II, 3-96 pages, introduction by author, a glossary of ingredients and index. The text is illustrated with wonderful colour photography, some step-by-step by. Ashley Barber. Red coloured boards with white titles to the… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.33
Mastering the Art of Wok Cooking; with Step-By-Step Instructions

Mastering the Art of Wok Cooking; with Step-By-Step Instructions

de Passmore, Jacki

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1986
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780701818913
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
Lansdowne Press, Sydney, 1986. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/Good. Illustrator: Ray Joyce -- Photographer. V, 6-144 pages, introduction by author, and index. Two toned coloured endpapers -- white and orange. The text is illustrated with wonderful colour photographs, most step-by step, by Ray Joyce. Photographic front cover with black titles to… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.33
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Ken Hom Cooks Thai

de Hom, Ken

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780747222224
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.44

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Descripción:
Headline, London, 1999. First Edition. Hardcover. Very Good/Good. Illustrator: Peter Knab -- Photographer. 955 g.; VII, 8-224 pages, acknowledgements, introduction by author, and index. Orange, linen look, coloured endpapers. The text is illustrated with beautiful colour photographs taken by Peter Knab. Blue coloured boards with books titles to the backstrip. Minor… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 12.44
Mastering the Art of Wok Cooking; with Step-By-Step Instructions

Mastering the Art of Wok Cooking; with Step-By-Step Instructions

de Passmore, Jacki

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1986
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780701818913
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.46

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Descripción:
Landsdowne Press, Sydney, 1986. First Edition. Hardcover. Good/Good. Illustrator: Ray Joyce -- Photographer. V, 6-144 pages, introduction by author, and index. Two toned coloured endpapers -- white and orange. The text is illustrated with wonderful colour photographs, most step-by step, by Ray Joyce. Photographic front cover with black titles to the front… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 10.46
Chinese and Japanese Cooking

Chinese and Japanese Cooking

de Not Stated

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
Reprint
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781856481410
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
The Promotional Reprint Company Limited, Waltham Abby, Essex, 1993. Reprint. Hardcover. Very Good Condition/Good. Illustrator: Photographic. V, 64 pages, introduction to both Chinese and Japanese cuisine (different sections within the book), glossary and index. The text is illustrated with numerous colour photographs. Photographic front cover, with orange, gray and black titles to the… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.33