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Anthony Bourdain's "Les Halles" Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking de Anthony Bourdain - 2004

de Anthony Bourdain

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Anthony Bourdain's "Les Halles" Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Anthony Bourdain

  • Nuevo
  • Tapa dura
Bloomsbury Publishing PLC, 2004. Hardcover. New. 304 pages. 9.37x7.17x1.50 inches.
  • Librería Revaluation Books GB (GB)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Nuevo New
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0747566887
  • ISBN 13 9780747566885
  • Editorial Bloomsbury Publishing PLC
  • Fecha de publicación 2004

Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 150.75EUR 120.60.

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro...
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Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Bourdain, Anthony

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine Condition
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
Early Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780747566885 / 0747566887
Cantidad disponible
1
Librería
Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 150.75EUR 120.60
¡Ahorra EUR 25.60!
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Descripción:
Bloomsbury Publishing PLC, 2004. Early Edition. Hardcover. Fine Condition/Fine. Fine/Fine 1st 2004 Bloomsbury hardback, unclipped DJ, profusely illustrated high quality edition. A little surface rub to jacket otherwise Fine internally, unmarked. Size: 18.9 x 3.6 x 24.5 cm. 304 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking, Wine & Dining; National & Regional Cuisine; ISBN: 0747566887. ISBN/EAN: 9780747566885. The photos provided are of our own book, further photos may be arranged upon request. Inventory No: 090953.. 9780747566885
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Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
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Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking WITH JOSE DE MEIRELLES & PHILIPPE LAJAUNIE

de Anthony Bourdain

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • Firmado
  • First
Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st UK, 1st printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780747566885 / 0747566887
Cantidad disponible
1
Librería
Collaroy Plateau, New South Wales, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 511.66
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Descripción:
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro CookingWITH JOSE DE MEIRELLES & PHILIPPE LAJAUNIESIGNED First UK Edition (1st printing)London: Bloomsbury, 2004. 1st printing.Jacket design by Helicopter.Jacket photograph by Robert Discalfani. Hardcover ISBN: 9780747566885First US edition of Bourdain's classic French bistro cookbook. Octavo, original pictorial boards, pictorial endpapers, illustrated with photographs by Robert Discalfani. Signed by Bourdain on the title page sticker. Fine in a fine dust jacket. The jacket edges are a little scuffed, small marr to top right of front jacket. Very clean and tight copy otherwise."Before stunning the world with his bestselling Kitchen Confidential and A Cook's Tour, Anthony Bourdain spent years serving some of the best French brassiere food in New York. With its no-nonsense, down-to-earth atmosphere, Les Halles matched Bourdain's style perfectly: a restaurant where you can dress down, talk loudly, drink a little… Leer más
Precio
EUR 511.66
EUR 19.50 enviando a