Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Muy bueno/Near Fine
- ISBN 10
- 0393240053
- ISBN 13
- 9780393240054
- Librería
-
Tacoma, Washington, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
W. W. Norton & Company, 2013 Book. Very Good. Hardcover. Revised Edition. 320 pages, index. Long, thin drip stain on the front board- very faint. Slight rubbing to the jacket edgesText clean..
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Else Fine Booksellers (US)
- Inventario del vendedor #
- 003507
- Título
- Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
- Autor
- Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Near Fine
- Edición
- Revised Edition
- ISBN 10
- 0393240053
- ISBN 13
- 9780393240054
- Editorial
- W. W. Norton & Company
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 2013
Términos de venta
Else Fine Booksellers
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Else Fine Booksellers
Miembro de Biblio desde 2023
Tacoma, Washington
Sobre Else Fine Booksellers
"Else Fine" is a play on words, perhaps referring to something of value yet slightly worse for wear. It perfectly describes the booksellers at Else Fine, who have been dealing in used and rare books for over 25 years. We specialize in science fiction, interesting ephemera, books on books, radical literature and history, Pacific Northwest Americana, literature, and whatever else catches our eye.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: