Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Tapa dura - 2013
de Michael Ruhlman; Brian Polcyn; Yevgenity Solovyev (Illustrator)
In addition to providing 125 classic recipes for sausages, terrines, and pates, the authors expand the definition of "charcuterie" to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut.
Detalles
- Título Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
- Autor Michael Ruhlman; Brian Polcyn; Yevgenity Solovyev (Illustrator)
- Encuadernación Tapa dura
- Edición Revised and Upda
- Páginas 320
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial W. W. Norton & Company, NEW YORK
- Fecha de publicación 2013-09-03
- Ilustrado Sí
- Features Dust Cover, Illustrated, Index, Price on Product - Canadian, Table of Contents
- ISBN 9780393240054 / 0393240053
- Peso 2.1 libras (0.95 kg)
- Dimensiones 10.1 x 8.3 x 1.3 pulgadas (25.65 x 21.08 x 3.30 cm)
- Library of Congress subjects Smoked meat, Food - Preservation
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2013019905
- Dewey Decimal Code 641.61
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Michael Ruhlman,Brian Polcyn
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pleasant Hill, California, United States
- Precio
-
EUR 11.81EUR 6.13 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - Very Good.
Precio
EUR 11.81
EUR 6.13
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael & Polcyn, Brian & Solovyev, Yevgenity
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used; Good
- Edición
- Revised edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Milton Keynes , Buckinghamshire, United Kingdom
- Precio
-
EUR 15.02EUR 13.02 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company. Revised edition. Hardcover. Used; Good. Simply Brit welcome to our online used book store, where affordability meets great quality. Dive into a world of captivating reads without breaking the bank. We take pride in offering a wide selection of used books, from classics to hidden gems, ensuring theres something for every literary palate. All orders are shipped within 24 hours and our lightning fast-delivery within 48 hours coupled with our prompt customer service ensures a smooth journey from ordering to delivery. Discover the joy of reading with us, your trusted source for affordable books that do not compromise on quality. 09/10/2013
Precio
EUR 15.02
EUR 13.02
enviando a USA
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Yevgenity Solovyev
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 15.20EUR 10.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 15.20
EUR 10.15
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- Revised Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Tacoma, Washington, United States
- Precio
-
EUR 14.17EUR 4.25 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013 Book. Very Good. Hardcover. Revised Edition. 320 pages, index. Long, thin drip stain on the front board- very faint. Slight rubbing to the jacket edgesText clean..
Precio
EUR 14.17
EUR 4.25
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael, Polcyn, Brian
- Usado
- good
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- Revised and Updated
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
- Precio
-
EUR 16.47Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 16.47
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- Revised and Updated
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 18.81Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Revised and Updated. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 18.81
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian; Solovyev, Yevgenity [Illustrator]
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Like New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 680
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 19.70EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 19.70
EUR 3.77
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Michael Ruhlman,Brian Polcyn
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used - VeryGood
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kailua-Kona, Hawaii, United States
- Precio
-
EUR 22.68EUR 4.71 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - VeryGood.
Precio
EUR 22.68
EUR 4.71
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian; Solovyev, Yevgenity [Illustrator]
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 680
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 25.01EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Hardcover. New.
Precio
EUR 25.01
EUR 3.77
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
de Ruhlman, Michael
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used:Good
- Edición
- Revised and Updated
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780393240054 / 0393240053
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 26.97Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Revised and Updated. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 26.97
Envío gratuito a USA