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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing de Ruhlman, Michael & Polcyn, Brian & Solovyev, Yevgenity

de Ruhlman, Michael & Polcyn, Brian & Solovyev, Yevgenity

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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing de Ruhlman, Michael & Polcyn, Brian & Solovyev, Yevgenity
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael & Polcyn, Brian & Solovyev, Yevgenity

  • Usado
  • Tapa dura
W. W. Norton & Company. Revised edition. Hardcover. Used; Good. Simply Brit – welcome to our online used book store, where affordability meets great quality. Dive into a world of captivating reads without breaking the bank. We take pride in offering a wide selection of used books, from classics to hidden gems, ensuring there’s something for every literary palate. All orders are shipped within 24 hours and our lightning fast-delivery within 48 hours coupled with our prompt customer service ensures a smooth journey from ordering to delivery. Discover the joy of reading with us, your trusted source for affordable books that do not compromise on quality. 09/10/2013
  • Librería Brit Books Ltd GB (GB)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Used; Good
  • Cantidad disponible 1
  • Edición Revised edition
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0393240053
  • ISBN 13 9780393240054
  • Editorial W. W. Norton & Company

Tenemos 30 ejemplares disponibles a partir de EUR 14.49.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Muy bueno
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
Revised and Updated
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.49
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Descripción:
W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.58
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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. Good. Solovyev, Yevgenity. Very Good text, minor scuff to dust jacket at spine. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, United States
Puntuación del vendedor:
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W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. Very Good. Solovyev, Yevgenity. Very Good text, minor to light reading wear to text and dust jacket. No notable marking to text.. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael, Polcyn, Brian

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
Edición
Revised and Updated
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
4
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.09
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W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman,Brian Polcyn

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  • Tapa dura
Estado
Used - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Pleasant Hill, California, United States
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Precio
EUR 11.65
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W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - Very Good.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Tacoma, Washington, United States
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W. W. Norton & Company, 2013 Book. Very Good. Hardcover. Revised Edition. 320 pages, index. Long, thin drip stain on the front board- very faint. Slight rubbing to the jacket edgesText clean..
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
Revised and Updated
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.45
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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Revised and Updated. hardcover. Used: Good.
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EUR 18.45
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian; Solovyev, Yevgenity [Illustrator]

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
680
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.43
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W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Hardcover. Like New.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Yevgenity Solovyev

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.76
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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 14.76
EUR 8.57 enviando a
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

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  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.45
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W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. New. In shrink wrap. Looks like an intereting title!
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