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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • very good
W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
  • Librería BooksRun US (US)
  • Estado del libro Usado - Very Good
  • Cantidad disponible 1
  • Edición Revised and Updated
  • ISBN 10 0393240053
  • ISBN 13 9780393240054
  • Editorial W. W. Norton & Company

Tenemos 28 ejemplares disponibles a partir de EUR 11.27.

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Spokane, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.27
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
UsedGood. Condition: GOOD - Used with some wear from use. May include stickers on cover, missing or wear to dustcover, inside cover, spine, slight curled corners, stains, and wear to the fore edge. All orders ship via UPS Mail Innovations - can take up to 14 business days from first scan to be delivered.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.76
EUR 4.99 enviando a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. Good. Solovyev, Yevgenity. Very Good text, minor scuff to dust jacket at spine. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael, Polcyn, Brian

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
Edición
Revised and Updated
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
4
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.42
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Descripción:
W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 16.42
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman,Brian Polcyn

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Pleasant Hill, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.84
EUR 6.49 enviando a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - Very Good.
Precio
EUR 11.84
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Tacoma, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.21
EUR 4.50 enviando a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013 Book. Very Good. Hardcover. Revised Edition. 320 pages, index. Long, thin drip stain on the front board- very faint. Slight rubbing to the jacket edgesText clean..
Precio
EUR 14.21
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
Revised and Updated
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.45
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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Revised and Updated. hardcover. Used: Good.
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EUR 20.45
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian; Solovyev, Yevgenity [Illustrator]

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
680
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.76
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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 19.76
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Edición
Revised and Updated
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.57
Envío gratuito a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. Revised and Updated. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 26.57
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.80
EUR 5.45 enviando a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. New. In shrink wrap. Looks like an intereting title!
Precio
EUR 21.80
EUR 5.45 enviando a
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman,Brian Polcyn

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - VeryGood
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393240054 / 0393240053
Cantidad disponible
1
Librería
Kailua-Kona, Hawaii, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.74
EUR 4.99 enviando a

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Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - VeryGood.
Precio
EUR 22.74
EUR 4.99 enviando a