Charcuterie

de Ruhlman, Michaelpolcyn, Brian

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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael ; Polcyn, Brian

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
2nd
Published
2005
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Johannesburg, ZAF
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.27

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2005. 2nd. Hardcover. Fine/Fine. light usage evidence. book is clean, neat and crisp. excellent binding. heavy, may require extra postage. [SK]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
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EUR 11.27
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Revised Edition
Published
2013
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Tacoma, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.08

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013 Book. Very Good. Hardcover. Revised Edition. 320 pages, index. Long, thin drip stain on the front board- very faint. Slight rubbing to the jacket edgesText clean..
Precio
EUR 14.08
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael, Polcyn, Brian

Estado
Usado - Good
Edición
Revised and Updated
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.27

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Descripción:
W. W. Norton & Company. Revised and Updated. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
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EUR 16.27
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

Estado
Usado - Good
Published
2013-09-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.66

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. Good. Solovyev, Yevgenity. Very Good text, minor scuff to dust jacket at spine. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
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EUR 10.66
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman; Brian Polcyn

Estado
Usado - Very Good
Published
2005-11-17
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.13

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. Very Good text, minor to light reading wear to text and dust jacket.. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping… Saber más sobre este artículo
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EUR 13.13
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman,Brian Polcyn

Estado
Used - Very Good
Published
September 2013
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Pleasant Hill, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.74

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Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - Very Good.
Precio
EUR 11.74
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman; Brian Polcyn

Estado
UsedVeryGood
Published
2005-11-17
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Springfield, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2,086.46

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. UsedVeryGood. 8x1x10. Very Good condition.Crisp pages. Clean cover and pages. Book shows minimal shelf wear. No highlighting/marking. Not Satisfied? Contact us to get a refund.
Precio
EUR 2,086.46
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman,Brian Polcyn

Estado
Used - VeryGood
Published
September 2013
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Kailua-Kona, Hawaii, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.54

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W. W. Norton & Company, September 2013. Hardcover. Used - VeryGood.
Precio
EUR 22.54
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Michael Ruhlman; Brian Polcyn

Estado
Usado - Very Good
Published
2005-11-17
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Frankfort, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.19

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. 8x1x10. hardcover with dust jacket, tight, pages clear and bright, shelf and edge wear, corners bumped, packaged in cardboard box for shipment, tracking on U.S. orders
Precio
EUR 12.19
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Michael Ruhlman; Brian Polcyn and Thomas Keller

de Michael Ruhlman; Brian Polcyn

Estado
Usado - Very Good
Published
2005-11-17
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Millbury, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.89

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2005-11-17. hardcover. Very Good. 8x1x10. Pages are clean with no markings. Ships promptly.
Precio
EUR 16.89
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Cu

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.47

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Descripción:
W W Norton & Co Inc. Used - Very Good.
Precio
EUR 23.47
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (Revised and Updated)

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

Estado
New
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Benton Harbor, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.05

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W. W. Norton & Company. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael

Estado
New
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.56

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Descripción:
W. W. Norton & Company. New. Special order direct from the distributor
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EUR 37.56
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

de Ruhlman, Michael; Polcyn, Brian

Estado
New
Published
2013-09-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393240054
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.61

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Descripción:
W. W. Norton & Company, 2013-09-03. hardcover. New. In shrink wrap. Looks like an intereting title!
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EUR 21.61
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Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, And Curing

de Michael Ruhlman/ Brian Polcyn

Estado
New
Published
2005
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780393058291
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 87.50

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Descripción:
W W Norton & Co Inc, 2005. Hardcover. New. 416 pages. 10.00x8.00x1.25 inches.
Precio
EUR 87.50