History of Food: Translated by Anthea Bell
de Maguelonne Toussaint-Samat
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Fine/Fine
- ISBN 10
- 0631177418
- ISBN 13
- 9780631177418
- Librería
-
Pleasant Valley, New York, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
History and legends for all types of food, extensively illustrated with paintings, drawings, and photographs of food
Sinopsis
Translation of: Histoire naturelle & morale de la nourriture. Includes bibliographical references (p. 723-732) and index.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- BRYAN BUNCH BOOKS (US)
- Inventario del vendedor #
- 553
- Título
- History of Food
- Autor
- Maguelonne Toussaint-Samat
- Formato/Encuadernación
- Blue cloth with gold lettering on spine
- Estado del libro
- Usado - Fine
- Estado de la sobrecubierta
- Fine
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- First thus
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0631177418
- ISBN 13
- 9780631177418
- Editorial
- Blackwell Reference
- Lugar de publicación
- Cambridge, MA
- Fecha de publicación
- 1992
- Palabras clave
- food, cooking
- Catálogos del vendedor
- BRYAN BUNCH BOOKS;
- Size
- 7 x 10.5, 799 pages
Términos de venta
BRYAN BUNCH BOOKS
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
BRYAN BUNCH BOOKS
Miembro de Biblio desde 2010
Pleasant Valley, New York
Sobre BRYAN BUNCH BOOKS
Collector selling excess copies or books acquired for purpose of selling