A History Of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Translation of: Histoire naturelle & morale de la nourriture. Includes bibliographical references (p. 723-732) and index.

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

History of Food

History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Dust Cover
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780760709696
Cantidad disponible
1
Librería
Maplewood, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.73

Mostrar detalles

Descripción:
Barnes & Noble Books, 1992. Good 1992 hardcover, no dust jacket. Previous owner's name on page edges. Hardcover. Good/No Dust Cover. Illus. by Bell, Anthea [Translator].
Precio
EUR 18.73
A History of Food

A History of Food

de TOUSSAINT-SAMAT, Maguelonne

Estado
Usado - Fine
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Gloucester City, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.41

Mostrar detalles

Descripción:
(Cambridge, Massachusetts): Blackwell Reference, 1992. Hardcover. Fine. First English translation published in America. Translated from the French by Anthea Bell. Quarto. xix, 801pp. Illustrated. Spine ends lightly bumped, else fine lacking the dust jacket.
Precio
EUR 23.41
History of Food
Más fotos

History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
First thus
Published
1992
Encuadernación
Blue cloth with gold lettering on spine
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Pleasant Valley, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.09

Mostrar detalles

Descripción:
History and legends for all types of food, extensively illustrated with paintings, drawings, and photographs of food
Precio
EUR 28.09
No hay imagen

A History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
1st Edition
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
London, London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.80

Mostrar detalles

Descripción:
Cambridge: Blackwell Publishers. 3rd printing (1993). VG/VG copy . Very Good. Hardcover. 1st Edition. 1992.
Precio
EUR 23.80
A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition

A History of Food, 2nd, New and Expanded Edition

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9781405181198
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.84

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 14.84
No hay imagen

History of Food, A

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
Reprint
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.80

Mostrar detalles

Descripción:
Oxford: Blackwell, 1993. Book. Good. Hardcover. Reprint. 4to - over 9¾" - 12" tall. The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this definitive history. She looks at the transition from a vegetable - to an increasingly meat-based diet, as well as at the relationship between… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.80
No hay imagen

A History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1992
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Iowa City SE, Iowa, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.41

Mostrar detalles

Descripción:
Blackwell Pub, 1992. Hardback. Very Good/Very Good. clean, unmarked copy.
Precio
EUR 23.41
No hay imagen

A History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1992
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Iowa City SE, Iowa, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.41

Mostrar detalles

Descripción:
Blackwell Pub, 1992. Hardback. Fine/Very Good.
Precio
EUR 23.41
History of Food

History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Good
Published
1994
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780631194972
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.19

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1994. Paperback. Good. Disclaimer:Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.19
A HISTORY OF FOOD

A HISTORY OF FOOD

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado
Published
2001
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780631194972
Cantidad disponible
1
Librería
Dayton, Ohio, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.04

Mostrar detalles

Descripción:
Malden, MA: Blackwell Reference, 2001. Paperback. 801p. A new, unread softcover book.
Precio
EUR 14.04
No hay imagen

A History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Used: Good
Edición
New edition
Published
1994-09-28
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780631194972
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.91

Mostrar detalles

Descripción:
Brand: Wiley-Blackwell, 1994-09-28. New edition. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 9.91
No hay imagen

A History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Like New
Edición
First Edition
Published
1998-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780760709696
Cantidad disponible
1
Librería
Grand Rapids, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.00

Mostrar detalles

Descripción:
Barnes & Noble books, 1998-01-01. First Edition. Hardcover. Like New. Hardcover with DJ. Dust jacket shows very minor shelving wear, otherwise an unblemished copy. Presented with protective clear book jacket cover.; 100% Satisfaction Guaranteed! Ships same or next business day!
Precio
EUR 14.00
No hay imagen

History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780631194972
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.75

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.75
A History of Food

A History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Very Good
Published
2008
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781405181198
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.66

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2008. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 10.66
A History of Food

A History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Acceptable
Published
2008
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781405181198
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.66

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2008. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Precio
EUR 10.66
A History of Food

A History of Food

de Maguelonne Toussaint-Samat

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781405181198
Cantidad disponible
1
Librería
Wellington, Auckland, NZL
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.01

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. Very Good. 254mm / 178mm. Hardcover. 2009. 756 pages. <br>The story of cuisine and the social history of eat ing is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers a ll its aspects in this classic history. n nNew expanded edition of a classic book, originally published to great critical acclaim from Raymond Blanc, The New York… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 8.01
No hay imagen

History of Food, A

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition Thus
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.80

Mostrar detalles

Descripción:
Oxford: Blackwell, 1993. Book. Good. Hardcover. First Edition Thus. 4to - over 9¾" - 12" tall. 801 pages. The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this definitive history. She looks at the transition from a vegetable - to an increasingly meat-based diet, as well as… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.80
History of Food

History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado
Published
1992
Encuadernación
Second-hand hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.46

Mostrar detalles

Descripción:
Oxford, UK: Blackwell, 1992. Second-hand hardcover. Toussaint-Samat, Maguelonne. A History of Food. Blackwell: Oxford, UK 1992. 4to (265x185mm) illust dj, blue bds xix,[1],801,[3]pp. (translated by Anthea Bell) VG/VG dj light shelfwear; eps lightly soiled; t.e dusty
Precio
EUR 33.46
No hay imagen

A History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Used: Good
Edición
2nd
Published
2008-11-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781405181198
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.70

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2008-11-03. 2nd. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 15.70
No hay imagen

History of Food

de Toussaint-Samat, Maguelonne

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
First Thus
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780631177418
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.85

Mostrar detalles

Descripción:
Blackwell Pub. First Thus. Hardcover. Very Good/Near Fine. A Very Good copy with light shelfwear and slightly loose binding. Dust jacket Near Fine with a touch of shelfwear. First American English Edition, translated from the French by Anthea Bell. (PLEASE NOTE: due to the size and weight of this book it will require additional charges for overseas and… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 16.85