![A History of Food](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/418/177/9780631177418.OL.0.m.jpg)
A History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Aceptable/Very Good
- ISBN 10
- 0631177418
- ISBN 13
- 9780631177418
- Librería
-
Iowa City SE, Iowa, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Blackwell Pub, 1992. Hardback. Fine/Very Good.
Sinopsis
Translation of: Histoire naturelle & morale de la nourriture. Includes bibliographical references (p. 723-732) and index.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Murphy-Brookfield Books
(US)
- Inventario del vendedor #
- 345084
- Título
- A History of Food
- Autor
- Toussaint-Samat, Maguelonne
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Usado - Aceptable
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0631177418
- ISBN 13
- 9780631177418
- Editorial
- Blackwell Pub
- Lugar de publicación
- Cambridge, Ma
- Fecha de publicación
- 1992
- Catálogos del vendedor
- history;
Términos de venta
Murphy-Brookfield Books
Payment with order, credit cards accepted (Mastercard, Visa & Discover), personal checks on US banks, Money orders in US funds, libraries billed upon request. Returns accepted within two weeks with advance notification.All books wrapped carefully and shipped promptly.
Sobre el vendedor
Murphy-Brookfield Books
Miembro de Biblio desde 2006
Iowa City SE, Iowa
Sobre Murphy-Brookfield Books
Murphy-Brookfield Books has been in business in Iowa City, Iowa, since 1980, specializing in scholarly used books in the Humanities. Areas of interest are Philosophy, Women\'s Studies, History, Literary Criticism, University Press.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- PUB
- Common abbreviation for 'published'