History of Food
de Maguelonne ToussaintSamat
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0631194975
- ISBN 13
- 9780631194972
- Librería
-
Simi Valley, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
WileyBlackwell, 1994-07-09. Paperback. Good. 1.8898 9.0157 6.0236.
Sinopsis
Translation of: Histoire naturelle & morale de la nourriture. Includes bibliographical references (p. 723-732) and index.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Schwabe Books (US)
- Inventario del vendedor #
- mon0003343155
- Título
- History of Food
- Autor
- Maguelonne ToussaintSamat
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0631194975
- ISBN 13
- 9780631194972
- Editorial
- WileyBlackwell
- Lugar de publicación
- Somerset, New Jersey, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1994-07-09
- Tamaño
- 1.8898 9.0157 6.0236
- Catálogos del vendedor
- Book;
- X weight
- 2.5970 lb
Términos de venta
Schwabe Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Schwabe Books
Miembro de Biblio desde 2010
Simi Valley, California
Sobre Schwabe Books
We offer over 150,000 books in all subject areas. Heavy concentration in the following subject areas: Academic/university press, Antiquarian/Rare and general non-fiction.