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Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation
de The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1933392592
- ISBN 13
- 9781933392592
- Librería
-
Bensalem, Pennsylvania, United States
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Sobre este artículo
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Detalles
- Librería
- Phillybooks COM LLC
(US)
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- 531ZZZ00A1CJ_ns
- Título
- Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation
- Autor
- The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1933392592
- ISBN 13
- 9781933392592
- Editorial
- Chelsea Green Publishing
- Lugar de publicación
- White River Junction, Vt
- Primera fecha de publicación de esta edición
- April 4, 2007
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