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Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation
de The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 1933392592
- ISBN 13
- 9781933392592
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
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Sobre este artículo
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Reseñas
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Detalles
- Librería
- Bonita
(US)
- Inventario del vendedor #
- 1933392592.G
- Título
- Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation
- Autor
- The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 1933392592
- ISBN 13
- 9781933392592
- Editorial
- Chelsea Green Publishing
- Lugar de publicación
- White River Junction, Vt
- Primera fecha de publicación de esta edición
- April 4, 2007
Términos de venta
Bonita
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