A History Of Food
de Anthea Bell|Maguelonne Toussaint-Samat
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History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne
- Estado
- Used:Good
- Published
- 0000-00-00
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780631177418
- Cantidad disponible
- 1
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-
HOUSTON, Texas, USA
- Precio
-
EUR 26.62
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Descripción:
Brand: Blackwell Pub, 0000-00-00. hardcover. Used:Good. Precio
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A History of Food
de Maguelonne Toussaint-Samat; Anthea Bell [Translator]
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- First Edition
- Published
- 1998-01-01
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780760709696
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Portland, Oregon, USA
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Descripción:
Barnes & Noble books, 1998-01-01. First Edition. Hardcover. Very Good/Very Good. An exceptional hardcover with a crisp dust jacket, a tight binding and an unmarked text. First edition, with a full number line. From a private smoke free collection. Shipping within 24 hours, tracking number and delivery Confirmation. Precio
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History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne; Bell, Anthea [Translator]
- Estado
- New
- Estado de la sobrecubierta
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780631177418
- Cantidad disponible
- 1
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-
Sunbury, Ohio, USA
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Blackwell Pub. hardcover. New/New. 7x1x10. New Hardback w/New Dust Cover. From The Civil War Book Shop- As close as your computer; as dependable as old Abe. Precio
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History of Food 2e
de Toussaint-Samat, Maguelonne/ Bell, Anthea (Translator)
- Estado
- New
- Published
- 2008
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9781405181198
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, GBR
- Precio
-
EUR 46.19
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Descripción:
Blackwell Pub, 2008. Hardcover. New. 2nd edition. 786 pages. 10.00x7.00x1.50 inches. Precio
EUR 46.19
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History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne; Bell, Anthea [Translator]
- Estado
- New
- Published
- 1992-11-01
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780631177418
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, USA
- Precio
-
EUR 81.86
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Blackwell Pub, 1992-11-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title! Precio
EUR 81.86
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History of Food
de Toussaint-Samat, Maguelonne/ Bell, Anthea (Translator)
- Estado
- New
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN
- 9780631194972
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, GBR
- Precio
-
EUR 45.23
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Descripción:
Blackwell Pub, 1994. Paperback. New. 824 pages. 10.25x7.25x1.75 inches. Precio
EUR 45.23