Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Hafrey, Peter Schneider; Philip Boehm; Leigh; Hafrey, Peter Schneider; Philip Boehm; Leigh

Reseñas

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El Jan 17, 2007, singingnursekaraoke dijo
I love this cookbook. I already have one, but I want to get two more so that my daughter's could each have one. My book can go to my grand-daughter in time.

Ejemplares disponibles

Culinary Arts Institute encyclopedic Cookbook

Culinary Arts Institute encyclopedic Cookbook

de Ruth Berolzheimer, editor

Estado
Usado - Very Good-
Estado de la sobrecubierta
Good+
Edición
new revised edition
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Uncasville, Connecticut, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.98

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Descripción:
New revised edition of 1976 hardcover in dust jacket; prior owner blind stamp title page corner, text pages unmarked; little age tone; tight bind; illustrated cover has rub wear along edges, vivid titling and illustration; clear acetate dust jacket has a small chip at spine head but no tears dsk
Precio
EUR 14.98
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Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Ruth Berolzheimer

Estado
Used: Good
Edición
New revised edition
Published
0000-00-00
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780399128363
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.14

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Descripción:
G.P. Putnam's Sons, 0000-00-00. New revised edition. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 20.14
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CULINARY ARTS INSTITUTE ENCYCLOPEDIC COOKBOOK

de Ruth Berolzheimer, Editor

Estado
Usado - Very Good +
Estado de la sobrecubierta
very good +
Edición
First edition thus
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Waterloo, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.42

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Descripción:
Chicago: Culinary Arts Institute, 1950. First edition thus. Hardcover. Very Good +/very good +. Tight binding. No chips, tears, creases or written inscriptions. Thumbnail index. Illustrated with hundreds of black and white photographic illustrations and some in full colour. Thousands of recipes. Sixty-six page index. Comes with hard-to-find dust jacket. Jacket is NOT price-clipped and is in a… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 70.42
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Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Berolzheimer, Ruth, Editor

Estado
Usado - Collectible, Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780832605024
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.86

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Descripción:
Simon & Schuster 1976, 1976. Hardcover. Collectible, Fine/Very Good. Royal octavo, hardcover, very thick book , fine, well-preserved copy in near fine yellow pictorial dj. Pictorial endpapers showing dips and crackers in color. New and revised seventh edition of 1948 original. Finger indexed. Outer pages edged in blue speckles. Complete on all matters related to cooking… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 32.86
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Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Berolzheimer, Ruth, Editor

Estado
Usado - Good
Published
1980
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780671414085
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.33

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Descripción:
Simon & Schuster 1980, 1980. Paperback. Good. Octavo, softcover, very thick book with slight slant. First paperback edition. good. Complete on all matters related to cooking with illustrations. Over 1000 pages with meal planning, buying, preparation, storing, cooking, serving, 100's of step by step illustrations to show you how to create successful recipes.
Precio
EUR 10.33
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Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Editor-Ruth Berolzheimer

Estado
Used: Good
Published
1988-03-28
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780399513886
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.04

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Descripción:
Perigee Trade, 1988-03-28. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 7.04
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Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook; New Revised Deluxe Edition, Thumb Indexed

de Berolzheimer, Ruth, editor

Estado
Usado - good
Estado de la sobrecubierta
no jacket
Edición
no additional printings listed
Published
1962
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Batavia, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.79

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Descripción:
Culinary Arts Institute, 1962. no additional printings listed . Hardcover. good/no jacket. NOT an ex library book. Book with orange cover, print in black. Thumb indexed 974 pages plus the index.
Precio
EUR 17.79