Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Used - Acceptable
Edición
4
Published
2007-04-16
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Salt Lake City, Utah, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.93

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc, 2007-04-16. 4. hardcover. Used - Acceptable. 6x1x9. As pictured. Water damage. Very serviceable copy.
Precio
EUR 37.93
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Great Sausage Recipes and Meat Curing (Revised Edition)

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good Dust Jacket
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Fond du Lac, Wisconsin, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.43

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Descripción:
Buffalo, NY: Sausage Maker, 1984. Hardcover. Very Good/Good Dust Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 503 pp. Tightly bound. Light ding to top right corner front board. Text is free of markings. No ownership markings. Good dust jacket. Mylar protected jacket with three short edge tears.
Precio
EUR 27.43
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Very Good
Published
2007-04-15
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Anaconda, Montana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.30

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc, 2007-04-15. hardcover. Very Good. 6x1x9. Very good condition overall spotless pages binding strong minor cover shelf wear
Precio
EUR 47.30
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de KUTAS, Rytek

Estado
Usado
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Norwich, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 113.52

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Descripción:
Macmillan 1987. hbk 503pp b/w illustration dj slightly shefworn and price clipped now in protective sleeve appears unused very good clean tight text sometimes hard to find
Precio
EUR 113.52
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - vg-
Published
1976
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Bethlehem, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.07

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Descripción:
Buffalo, NY: Richard S. Kutas. 1976. vg-. Paperback. 227 pages; b/w photos & illustrations; previous owner name on title page; red plastic spiral comb binding; soiled white cover with red lettering & pink & brown illustration on front .
Precio
EUR 25.07
Great Sausage Recipes and Meat Curing

Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Very Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.71

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 41.71
Great Sausage Recipes and Meat Curing

Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.71

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 41.71
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GREAT SAUSAGE RECIPES AND MEAT CURING

de Kutas, Rytek

Estado
Usado
Edición
Revised Edition
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.93

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Descripción:
New York: The Sausage Maker, 1984. Revised Edition. Hardcover. Octavo, 503 pages. In Very Good condition with a Very good dust jacket. White spine with black lettering. Dust jacket has light edge wear. Text block clean. Note: Shelved in Netdesk Column F, ND-F. 1381888. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 31.93
Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Rytek Kutas

Estado
Used - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Kalamazoo, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.60

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 2007. Hardcover. Used - Very Good/No Jacket. 9.5x6.5 578 pages white glossy boards. Light stain at top page edge. Tight and clean.
Precio
EUR 23.60
Great Sausage Recipes and Meat Curing

Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Acceptable
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.71

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 41.71
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
UsedAcceptable
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Rockford, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.93

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Descripción:
UsedAcceptable. Item in acceptable condition including possible liquid damage. As well answers may be filled in. May be missing DVDs, CDs, Access code, etc. 100%Money-Back Guarantee! Ship within 24 hours!!
Precio
EUR 37.93
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Great Sausage Recipes and Meat Curing (Third Edition)

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
Third Edition
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Sugar Grove, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.92

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Descripción:
Buffalo NY: The Sausage Maker, 1999. Third Edition . Hardcover. Good/No Dust Jacket. A Good copy in laminated pictorial hard covers of the revised third edition of this thick cookbook. Faint damp-stain at the bottom corner of late pages, with no paper adhesion. The binding is sound and there are no prior owner's marks. No dust jacket, perhaps… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.92
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Very Good
Edición
4th Edition
Published
2008
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Milwaukee, Wisconsin, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.11

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc.. Very Good. Hardcover. 4th Edition. 2008.
Precio
EUR 33.11
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - G++
Estado de la sobrecubierta
No DJ
Edición
1st Thus?
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Canon City, Colorado, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.79

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Descripción:
Buffalo, NY: Richard S. Kutas Co., 1976. yellowed white pictorial with red ltrs, red comb binding, corners and edges are nicked. tight.. 1st Thus?. Spiral Bound. G++/No DJ. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 37.79
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GREAT SAUSAGE RECIPES AND MEAT CURING

de Rytek, Kutas (Illustrated by Christine Engla Eber)

Estado
Usado - Very Good+ in Very Good- dustjacket
Edición
Revised Edition
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Elwood, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.93

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Descripción:
The Sausage Maker. Very Good+ in Very Good- dustjacket. 1984. Revised Edition. Hardcover. Very nice and clean inside and out. The dustjacket has areas of fading, but looks good now protected in a new, removable archival sleeve. ; 8vo 8" - 9" tall; 503 pages .
Precio
EUR 44.93
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Great Sausage Recipes and Meat Curing: The Bible of Sausage Making

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Very Good
Edición
3rd
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Lithia , Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 72.84

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Descripción:
The Sausage Maker, 1999. 3rd. hardcover. Very Good. 9x6x1. Illus. with photos. Hardback--3rd edition--excellent condition
Precio
EUR 72.84
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 48.25

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket in good condition. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. The dust jacket has been placed in protective mylar for preservation. The… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 48.25
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Edición
Revised Edition
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 48.25

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Revised Edition. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Revised edition. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Wear commensurate with age and use. Clean unmarked copy. Light bumping visible to… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 48.25
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket missing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. The binding suffers moderate loosening due to age and wear, but… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

Estado
Usado - Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025668607
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 1984. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket missing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. The binding suffers moderate loosening due to age and wear, but… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57