Mastering the Art Of French Cooking, Volume Two

de Beck, Julia Child Simone

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Mastering The Art Of French Cooking, Volume Two - Signed 1st Edition

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - G/G- Inscribed & Signed By Simone Beck, Not By Julia Child. Volume 2 Only. Light Edgewear. Light Staining At Head & H
Estado de la sobrecubierta
G- (See description)
Edición
Stated 1st Ed.
Published
1970
Encuadernación
Hardcover.
ISBN
9780394401522
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 303.62

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf. G/G- Inscribed & Signed By Simone Beck, Not By Julia Child. Volume 2 Only. Light Edgewear. Light Staining At Head & Heel. Faint Soiling At Fore-Edge. A Few Turned Corners. Pages: 555+.. 1970. Stated 1st Ed.. Hardcover..
Precio
EUR 303.62
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Mastering the Art of French Cooking, Volume Two (Vol 2) New Revised Edition: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - Fine
Published
2015
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.61

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Descripción:
NY: Alfred A. Knopf, 2015. (USA) 38th printing, No markings, Fine. Wraps, xxi, 555pp. then lxiii index. B&W instructional drawings in text. A classic continued, a new repertory of dishes and techniques which extends the authors' first book on French cooking. The recipes are clearly arranged with a master recipe introducing the technique… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 19.61
Mastering the Art of French Cooking, Volume Two
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Mastering the Art of French Cooking, Volume Two

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
First Edition Later Printing
Published
1973
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
La Mesa, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 93.42

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Alfred A. Knopf, Inc., 1973. First Edition Later Printing . Hardcover. Near Fine/No Jacket. Coryn, Sidonie; Child, Paul. Vol II of the bible of French cooking for the American chef. After it became clear the whole of "la cuisine francaise" was not going to fit into a single volume, this second volume was… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 93.42
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Mastering the Art of French Cooking Volume Two

de Julia Child, Simone Beck

Estado
Usado - Good+
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
January 1970
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.26

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Descripción:
Alfred A. Knopf, January 1970. Hardcover. Good+/No Jacket. used hardcover copy lacking a dust jacket. book is somewhat shelfworn and corners a bit bumped. covers may be a bit scuffed and outer edge of page block somewhat dusty/discolored with age. pages and binding are clean, straight and tight otherwise. there are no marks to the text. … Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.26