On Cooking

de Labensky, Sarah R

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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.87

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 GREAT REBIND CANDIDATE. HARDCOVER. COMPONENTS ARE NOT INCLUDED. Heavy wear and creasing to cover/edges/corners. Cover is separating from binding or completely separated. Cardboard showing on corners, edges and spine of book. Title page intact. Page binding still intact and strong, and all pages are present and undamaged. School markings on/inside book. Generally clean inside, with minimal markings/highlighting on/inside… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 27.87
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Good
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.53

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 OVER 70 IN STOCK ON 06/01/2024. HARDCOVER. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their inclusion is essential, please inquire before purchasing to determine whether they are included. Moderate wear to cover/edges/corners. Cardboard up to a dime size showing on corners. Binding… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 32.53
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Very Good
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.19

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 OVER 70 IN STOCK ON 06/01/2024. HARDCOVER. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their inclusion is essential, please inquire before purchasing to determine whether they are included. Light to moderate wear to cover/edges/corners. School markings and writing on/inside covers. Minimal markings/highlighting… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 37.19
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.21

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 Rippling and staining one to two inches into less than 20% of pages from liquid exposure, but none that impairs usability. Otherwise in GOOD condition. HARDCOVER. Book may be rebound with plain color cover. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.21
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.86

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 HARDCOVER. COMPONENTS ARE NOT INCLUDED. Heavy wear and creasing to cover/edges/corners. Rips and tears on edges of pages and binding. Cardboard showing on corners, edges and spine of book. Cover solidly attached but may show signs of loosening. Binding still intact and strong, and all pages are present and usable. School markings/highlighting throughout book and black-out marks on… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 27.86
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

de Labensky, Sarah R.

Estado
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Tempe, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.07

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Descripción:
Pearson. 9780133458558 Rippling and staining one to two inches into less than 20% of pages from liquid exposure, but none that impairs usability. Otherwise in VERY GOOD condition. HARDCOVER. Book may be rebound with plain color cover. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 25.07
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Estado
Used - Good
ISBN
9780131954496
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.14

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Descripción:
Pearson Education, Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.14
On Cooking: Techniques from Expert Chefs

On Cooking: Techniques from Expert Chefs

de Labensky, Sarah R.

Estado
Usado - Acceptable
Published
1998
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780139241017
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.50

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Descripción:
Prentice Hall, 1998. Hardcover. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.50
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780131954496
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.01

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Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.01
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On Cooking - Techniques from Expert Chefs

de Labensky, Sarah R. with Alan M. Hause with Steven Labensky

Estado
Usado
Published
1995
ISBN
9780131954496
Cantidad disponible
1
Librería
Cape Coral, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.97

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Descripción:
Englewood Cliffs, New Jersey: Prentice Hall, 1995 First printing. Photographs by Richard Embery. Drawings by Stacey Quattrone. A wealth of valuable information. Heavy 4to. Slick pictorial boards. 5 parts. 35 chapters. 2 appendices. Biblio. Glossary. Index. viii, 1080 pages. Many helpful drawings and color photographs - procedures etc. Many tables. Tightly bound. Very good condition.
Precio
EUR 20.97
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R., Labensky, Steven R

Estado
Used - Good
ISBN
9780139241017
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.48

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Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.48
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Estado
Used - Good
ISBN
9780130618658
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.96

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Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 12.96
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On Cooking: A Textbook Of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.

Estado
UsedAcceptable
ISBN
9780131713277
Cantidad disponible
1
Librería
Skokie, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.61

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Descripción:
UsedAcceptable. 4th hardcover ed. Disc included. Slight water damage. Text is mostly clean & readable.
Precio
EUR 7.61
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R., Labensky, Steven R

Estado
Used - Good
ISBN
9780139241017
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.55

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Descripción:
Pearson plc. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.55
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, Sixth Canadian Edition Plus MyCulinaryLab with Pearson eText -- Access Card Package (6th Edition) [Paperback]

de Sarah R. Labensky (Author), Alan M. Hause (Author), Priscilla A. Martel (Author), Fred Malley (Author), Anthony Bevan (Author), Settimio Sicoli (Author)

Estado
Usado - Good condition
Published
2014-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780133524628
Cantidad disponible
1
Librería
Signal Mountain, Tennessee, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 112.89

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Descripción:
Pearson Canada, 2014-01-01. Hardcover. Good condition. 11x8x1. Book only, no Access Card!!!!! good condition,fast ship
Precio
EUR 112.89
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On Cooking

de Labensky, Sarah R.

Estado
Usado - Acceptable
Published
1998
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780138626402
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.50

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Descripción:
Prentice Hall, 1998. Hardcover. Acceptable. Former library book; Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.50
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Sarah R. Labensky

Estado
Usado - Good Condition
Edición
[ Edition: first ]
ISBN
9780131945159
Cantidad disponible
1
Librería
Blacksburg, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.18

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Descripción:
[ Edition: first ]. Good Condition. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: NONE ] Publisher: PRENTICE HALL REFERENCE Pub Date: 1/1/1994 Binding: hardcover Pages: 1070
Precio
EUR 20.18
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On Cooking: A Textbook Of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.

Estado
UsedGood
ISBN
9780131713277
Cantidad disponible
1
Librería
South San Francisco, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.65

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Descripción:
UsedGood .
Precio
EUR 5.65
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On Cooking : A Textbook of Culinary Fundamentals

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Estado
Used - Good
ISBN
9780131945159
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.01

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Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.01
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (2nd Edition)

de Sarah R. Labensky

Estado
New
ISBN
9780138626402
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.21

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Descripción:
New. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 44.21