The Encyclopedia Of Herbs, Spices and Flavourings - the Complete Practical Guide For Cooks

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Ejemplares disponibles

The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings - The Complete Practical Guide for Cooks.

The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings - The Complete Practical Guide for Cooks.

de Ortiz, Elisabeth Lambert.

Estado
Usado - Near MINT
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
Bca Edition
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Ringwood, Hampshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.07

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Descripción:
London: Book Club Associates / Dorling Kindersley, 1992. Book. Near MINT. Hardcover. Bca Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 288pp. 1.63Kg. Pictorial laminated boards Near MINT, in a FINE d/w. Owing to the weight, extra shipping will be incurred. Over 185 receipies illustrated with 750 colour photographs..
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EUR 12.07
the Encyclopedia of Herbs Spices & Flavourings

the Encyclopedia of Herbs Spices & Flavourings

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780864384386
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.74

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Descripción:
Reader's Digest (Australia), Sydney, 1993. First Edition. Hardcover. Good Condition/Very Good. Illustrator: photographic. clean, free of annotation and free of any damage. (the book was still in the original shrink wrapped when I received it.) The book looks at kitchen herbs kitchen spices and then looks at how they are used. There is… Saber más sobre este artículo
Precio
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Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings (Encyclopaedia of)

Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings (Encyclopaedia of)

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Good
Published
1992
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.16

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Descripción:
Dorling Kindersley Publishers Ltd, 1992. Paperback. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend… Saber más sobre este artículo
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EUR 9.16
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THE ENCYCLOPEDIA OF HERBS SPICES & FLAVOURINGS

de ORTIZ, Elisabeth Lambert

Estado
Como Novo / As New/Comme Neuf
Estado de la sobrecubierta
Como Nova / As New / Com
Edición
1ª Edição
Published
1992
Encuadernación
Editorial / Hard Cover
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Cascais, PRT
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.00

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Descripción:
London: Dorling Kindersley, 1992. 1ª Edição . Editorial / Hard Cover. Como Novo / As New/Comme Neuf/Como Nova / As New / Com. In-285x235). 1 Vol. de 287 pp. Muito ilustrado.
Precio
EUR 25.00
The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings

The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings

de Lambert, Elisabeth Ortiz

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9781564580658
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.51

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 2.51
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THE ENCYCLOPEDIA OF HERBS, SPICES AND FLAVOURINGS: The Complete Practical Guide for Cooks

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Northampton, Northamptonshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.07

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Descripción:
United Kingdom: Dorling Kindersley Publishers Ltd, 1992. Hardcover. Fine/Fine. 4to - over 9¾" - 12" tall. A comprehensive sourcebook covering some 200 herbs, spices, essences, edible flowers and leaves, aromatic vinegars, oils, teas, and coffees. Dorling Kindersley Ltd 1992. illus 288pp hb dw fine
Precio
EUR 47.07
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The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings

de Lambert, Elisabeth Ortiz

Estado
Used; Very Good
Edición
Book Club
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781564580658
Cantidad disponible
1
Librería
Milton Keynes , Buckinghamshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.10

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Descripción:
Dorling Kindersley. Book Club. Hardcover. Used; Very Good. Simply Brit – welcome to our online used book store, where affordability meets great quality. Dive into a world of captivating reads without breaking the bank. We take pride in offering a wide selection of used books, from classics to hidden gems, ensuring there’s something for every literary palate. All… Saber más sobre este artículo
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EUR 4.10
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THE ENCYCLOPEDIA OF HERBS, SPICES AND FLAVOURINGS: The Complete Practical Guide for Cooks

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Used; Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Milton Keynes , Buckinghamshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
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Dorling Kindersley Ltd. Hardcover. Used; Good. Simply Brit – welcome to our online used book store, where affordability meets great quality. Dive into a world of captivating reads without breaking the bank. We take pride in offering a wide selection of used books, from classics to hidden gems, ensuring there’s something for every literary palate. All orders are… Saber más sobre este artículo
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Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings (Encyclopaedia of)

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
New
Published
1992-09-24
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 100.84

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Descripción:
Dorling Kindersley Publishers Ltd, 1992-09-24. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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EUR 100.84
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Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Used - Good
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.33

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Descripción:
Penguin Books, Limited. Used - Good. Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.33
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Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavourings

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Used - Good
ISBN
9780863189821
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.33

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Descripción:
Penguin Books, Limited. Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.33