Garde Manger

de The Culinary Institute Of America

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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Second Edition)

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Second Edition)

de The Culinary Institute Of America

Estado
Usado - Good+
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
First Edition
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471468493
Cantidad disponible
1
Librería
Richland, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.90

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Descripción:
Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, Inc., 2004. First Edition. Hardcover. Good+/No Jacket. Used Book: Hard Cover Slight shelf wear and lean. Binding is slightly shaken but remains intact and pages are clean and unbent.
Precio
EUR 37.90
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Published
2008-01-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470055908
Cantidad disponible
1
Librería
Boca Raton, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.84

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Descripción:
Wiley, 2008-01-03. Hardcover. Good. This listing is for Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America) This edition is basically identical to the ISBN 0470587806 SAVE YOUR MONEY and buy the early edition! Do not waste your money at the bookstore on the 4 This edition will work for your… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 20.84
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Used - Good
ISBN
9780470587805
Cantidad disponible
1
Librería
Floyd, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.86

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Descripción:
Used - Good. Good Used Book! The binding is Good with used pages and cover. Cover/spine have wear. May have notes or highlighting. Order with Confidence. Hand Inspected and Graded. 100% Guarantee. Fast Amazon Shipping. Women Owned. Good Used Book! The binding is Good with used pages and cover. Cover/spine have wear. May have notes or highlighting. Order… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 56.86
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Used - Good
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.08

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Descripción:
Wiley. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 9.08
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute Of America

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Richland, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.06

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Descripción:
New York, New York: John Wiley & Sons, Inc., 1999. First Edition. Hardcover. Very Good/Very Good. Used Book: Hard Cover Very slight shelf wear to the dust jacket, cover, and spine. Binding is tight and pages are clean and unbent.
Precio
EUR 35.06
Garde Manger : The Art and Craft of the Cold Kitchen

Garde Manger : The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Good
Published
2008
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470228739
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.50

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2008. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.50
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Second Edition)

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Fine copy (issued without dust jacket)
Edición
2nd ed.
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471468493
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.95

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Descripción:
New York: John Wiley & Sons. Fine copy (issued without dust jacket). 2004. 2nd ed.. hardcover. 4to, 582 pp. .
Precio
EUR 18.95
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
UsedGood
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Imperial, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.48

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Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 6.48
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780470055908
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.17

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Descripción:
Wiley. Used - Very Good. 2008. Hardcover. Very Good.
Precio
EUR 33.17
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Fine copy in fine dust jacket
Edición
1st
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.69

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Descripción:
New York: John Wiley & Sons. Fine copy in fine dust jacket. 1999. 1st. hardcover. 4to, 466 pp. .
Precio
EUR 23.69
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de America, The Culinary Institute of

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
rep
Published
1999-09-27
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.69

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Descripción:
US: Wiley, 1999-09-27. rep. Hardcover. Very Good/Very Good. 466 pages, illustrated throughout in color. Light shelf-wear to dust jacket, else a clean, tight copy. Record # 462692
Precio
EUR 41.69
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Published
9/27/1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Vinemont, Alabama, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.19

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Descripción:
Wiley, 9/27/1999. Hardcover. Good. Hardback with dust jacket in good condition. Some very light shelf wear, otherwise a good clean copy. Name inside front cover.
Precio
EUR 19.19
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Garde Manger

de The Culinary Institute of America (ed)

Estado
Usado
Published
2000
Encuadernación
Second-hand hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.69

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Descripción:
New York, USA: John Wiley & Sons, 2000. Second-hand hardcover. The Culinary Institute of America (ed). Garde Manger: the art & craft of the cold kitchen. [FIRST EDITION] John Wiley & Sons: New York, USA 2000. 4to (285x220mm) HC xx,466,[2]pp. (preface by Timothy Rodgers) VG/VG t.e slightly dusty else fine
Precio
EUR 67.69
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Acceptable
Published
6/15/2004 12:00:01 A
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780764576638
Cantidad disponible
1
Librería
Springdale, Arkansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.49

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Descripción:
Wiley, 6/15/2004 12:00:01 A. hardcover. Acceptable. 1.2992 in x 11.0000 in x 8.2992 in. This is a used book. It may contain highlighting/underlining and/or the book may show heavier signs of wear . It may also be ex-library or without dustjacket.
Precio
EUR 8.49
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Published
2008-01-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470055908
Cantidad disponible
1
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.38

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Descripción:
Wiley, 2008-01-03. Hardcover. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLYNO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Precio
EUR 49.38
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
October 1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Saint Louis, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.58

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Descripción:
Wiley, October 1999. Hardcover. Good/Good.
Precio
EUR 7.58
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780470055908
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.90

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Descripción:
John Wiley & Sons Inc. Used - Very Good. Very Good condition. 3rd edition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 14.90
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
Used - Good
ISBN
9780470055908
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.88

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Descripción:
John Wiley & Sons Inc. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 10.88
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Like New
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780471323679
Cantidad disponible
1
Librería
Brigham City, Utah, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.42

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Descripción:
Wiley. hardcover. Like New. 8x1x11.
Precio
EUR 10.42
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Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen st 10

de The Culinary Institute Of America (Cia)

Estado
New
Edición
4th Edition
ISBN
9780470587805
Cantidad disponible
1
Librería
Bangkok , THA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 72.02

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Descripción:
New. Never used book
Precio
EUR 72.02