Mastering the Art Of French Cooking, Vol 2

de Beck, Julia Child Simone

Ejemplares disponibles

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - Acceptable
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Elgin, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.26

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. paperback. Acceptable. 6x1x9. Softcover Some spots on edgepapers but All interior pages, and overall book is very clean, Binding is strong. Rear Cover has a small closed tear repaired with clear tape. A good copy for reference, research, or reading enjoyment.
Precio
EUR 11.26
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia

Estado
Used: Good
Edición
Revised
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.28

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Revised. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 13.28
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking Vol 2

de Child, Julia; Simone Beck (Editor); Sidonie Coryn (Illustrator)

Estado
Usado
ISBN
9780394401522
Cantidad disponible
1
Librería
Hull, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.54

Mostrar detalles

Descripción:
Hardcover. Book Condition: Very Good. Jacket Condition: Good. Alfred A. Knopf, New York, NY 1970. First Edition. 1st Printing. 554 pages. Nice Firm Clean copy ! Light general wear. Jacket has edge wear, short tears, missing chips. Size: 10.3 x 7.3 x 1.5. Cookbooks::French Cookbooks::General 6086L
Precio
EUR 56.54
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Like New
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.62

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Paperback. Like New.
Precio
EUR 27.62
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia

Estado
Used:Good
Edición
Revised
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.00

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Revised. paperback. Used:Good.
Precio
EUR 28.00
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - Good
Edición
Revised
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.75

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf. Revised. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 10.75
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
New
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.73

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Paperback. New.
Precio
EUR 21.73
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
New
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.53

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 77.53
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
New
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Houston, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.02

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. paperback. New. 6x1x9.
Precio
EUR 19.02
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking Vol 2

de Julia Child; Simone Beck [Editor]; Sidonie Coryn [Illustrator];

Estado
New
Published
1970-10-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394401522
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 81.42

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, 1970-10-12. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 81.42
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
Usado - Good
Published
1983-09-11
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Champaign, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.89

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-11. paperback. Good. 6x1x9. Ships quickly. Mild to moderate shelf/reading wear. Lightly bent due to storage. Moderate bumping to corners. Light foxing to edges. Orphans Treasure Box sells books to raise money for orphans and vulnerable kids.
Precio
EUR 9.89
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia, Beck, Simone

Estado
Used - Good
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene , Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.59

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf. Used - Good. Paperback 100% of proceeds go to charity! Good condition with all pages in tact. Item shows signs of use and may have cosmetic defects.
Precio
EUR 6.59
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas

de Child, Julia; Beck, Simone

Estado
New
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Benton Harbor, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.14

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Precio
EUR 25.14
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, V.2

de Child, Julia

Estado
New
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.70

Mostrar detalles

Descripción:
Borzoi Books. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 37.70
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, V.2

de Child, Julia/ Beck, Simone/ Bertholle, Louisette

Estado
New
ISBN
9780394721774
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.40

Mostrar detalles

Descripción:
Borzoi Books. New.
Precio
EUR 42.40