Food Writing And General Cookbooks from JWMah

Novedades

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CINDY'S SUPPER CLUB Meals from Around the World Tp Share with Family and Friends (Inscribed copy)

de Pawlcyn, Cindy

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
1st
Published
2012
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781607740247
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.42

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Descripción:
Berkeley: Ten Speed Press, 2012. (USA) 1st printing. INSCRIBED BY AUTHOR: "C---, So great to meet you! Cindy Pawlcyn", no other markings, slight rubbing to base of spine, thus Near Fine in unclipped Near Fine dust jacket with tiny tear to the base of the spine of Dj. Hardcover, 288pp, index, full-page colour photos of prepared dishes. Pawlcyn… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 24.42
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YUM Plant-Based Recipes Ofr a Gluten-free Diet (Inscribed copy)

de Nicassio, Theresa

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
1st
Published
2015
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780993915604
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.42

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Descripción:
Vancouver: D&D Publishing, 2015. (CAD) Presumed 1st edition INSCRIBED BY AUTHOR "Dear S..../ It is wonderful to meet you! Thank you for sharing your spirit with me! Theresa", no other markings, Fine; no dust jacket as published. Hardcover, 360pp, index, colour photos. Nicassio is a Registered Psychologist , Gourmet raw food Chef, Raw Food nutrition educator and mother of… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 24.42
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THE HOME COOK Recipes to Know By Heart

de Guarnaschelli, Alex

Estado
As New
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
1st
Published
2017
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307956583
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.78

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Descripción:
NY: Clarkson N Potter Inc., 2017. (USA) 1sst printing. No markings, Fine as New; no dust jacket as publiashed. Hardcover, 368pp, index, full-page colour photos of prepared dishes. The auhtor trained at La Varenne in France before working at Guy Savoy in Paris. She returned to New York to cook at Daniel. Since 2003 she has been the executive chef… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.78
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FAST FOOD MY WAY (Inscribed copy)

de Pepein, Jacques

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780618393121
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.27

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Descripción:
Boston: Houghton Mifflin, 2004. (USA) 5th printing of the first edition INSCRIBED BY AUTHOR to a label adhered to the end paper: "Happy seeking/ Jacques Pepin", no other markingss, Fine in unclipped Near Fine dust jacket. (Glossy hardcovers, 240pp, index, colour photos. Pepin gives his take on quick and easy cooking with menus and memorable recipes : Smoked… Saber más sobre este artículo
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EUR 42.27
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Ethan Stowell's New Italian Kitchen (Inscribed copy)

de Stowell, Ethan; Miller, Leslie

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
1st
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781580088183
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.18

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Descripción:
Berkeley: Ten Speed Press, 2010. (USA) 1st printing of the First edition INSCRIBED BY AUTHOR: "CooksRule! Ethan", no other markigns, Fine; no dust jacket as published. Hardcover, 228pp, index, colour photos throughout. Stowell runs a restuarnat in Seattle, with recipes that honor Italian tradition while celebrating the best ingredients the Pacific Northwest has to offer. He has… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.18
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ELODIA RIGANTE'S ITALIAN IMMIGRANT COOKING

de RIGANTE, Elodia

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Published
1995
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781885440020
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.10

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Descripción:
Cobb CA: First View Books, 1995. (USA) 3rd Printing 1995 No markings, Fine in unclipped Near Fine dust jacket with fine scratch to rear panel . 12 1/4 x 9 1/4" glossy photo boards with portrait of the author, photo endpapers, 191pp, recipe index. Colour photos of prepared dishes augmented with small sepia-toned family pictures. The author… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 45.10
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GIULIANO BUGIALLI'S CLASSIC TECHNIQUES OF ITALIAN COOKING

de Bugialli, Giuliano

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
1st
Published
1982
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780671252182
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 30.99

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Descripción:
NY: Simon and Schuster, 1982. (USA) 1st printing. no markings, pages clean, small bump to lower corners of covers, thus Very Good copy in pruce-clipped Very Good dust jacket. Hardcover, photo end papers, 526pp, index, over 1000 small B&W photos showing cookery techniques such as using the larding needle, truffle cutter, how topepare polenta, how to cut pasta into… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 30.99
THE ROMAN COOKERY OF APICIUS:  A Treasury of Gourmet Recipes and Herbal Cookery Translated and Adapted for the Modern Kitchen
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THE ROMAN COOKERY OF APICIUS: A Treasury of Gourmet Recipes and Herbal Cookery Translated and Adapted for the Modern Kitchen

de EDWARDS, John

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Good (-)
Edición
1st
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780881790085
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.84

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Descripción:
Vancouver BC: Hartley & Marks, Publishers., 1984. (CAD) Presumed First Edition No markings, about Fine in price-clipped Good (-) only Dj with several edge faults and tears, chip to top edge of rear panel; DJis in mylar sleeve. Tan cloth, black cloth spine, xxx, 322pp, index. B&W frontispiece from Roman manuscript; B&W… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 17.84
THE ENCYCLOPEDIC COOKBOOK (Yellow Covers Cook book)

THE ENCYCLOPEDIC COOKBOOK (Yellow Covers Cook book)

de BEROLZHEIMER, Ruth Editor

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Lacking the Jacket
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.97

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Descripción:
Chicago: Culinary Arts Institute., 1950. (USA) Edition Not Stated: copyright date of 1950 No markings, a touch of light rubbing to cover base of spine, Near Fine used copy; lacking the Dj. About 23 x 16 cm, wipeable textured yellow-coloured bds with black polka dots and quick reference index printed to the front cover, endpaper… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 46.97
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NEW LAROUSSE GASTRONOMIQUE, The World's Greatest Cookery Reference Book

de MONTAGNE, Prosper; Edited By Janet DUNBAR

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Published
1983
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780600365457
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.14

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Descripción:
London: Hamlyn, 1983. (UK) 7th Printing. No markings, Fine in unclipped Fine Dj. Thick Blue bds with gold spine titles, 1064pp, index. Colour frontis and 46 colour plates; over 1000 B&W illus. More than 8500 entries arranged alphabetically, fully cross referenced. Prefaces by Robert J. Courtine; translated by Nina Froud, Patience Gray, Maud… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.14
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ELEMENTS JASON ROBERTS FOOD (Inscribed copy) Includes the CD-ROM.

de Roberts, Jason

Estado
Usado - Very Good
Edición
1st
Published
2005
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780977511105
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.67

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Descripción:
Australia: Manic J Productions, 2005. (AUS) Presumed 1st edition INSCRIBED BY AUTHOR to half-title, no other markings, includes the CD-ROM, fine spine crease, Very Good used copy, Wraps with flaps, [344]pp, colour photos of prepared dishes throughout. Roberts is a native of New Zealand. Having grown up in a family of culinary professionals, Jason discovered his passion… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 20.67
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UNDER THE WALNUT TREE 400 Recipes Inspired By Seasonal Ingredients

de Bergenstrom, Anna and Fanny

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
1st
Published
2014
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781742702070
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.48

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Descripción:
Australia: Hardie Grant Books, 2014. (AUS) 1st English language edition (the book appeared in 2006 in Sweden. No markings, Fine; no dust jacket as published. Hardcover, 432pp, index, lots of colour photos of prepared dishes. Swedish-based mother and dauther Anna and Fanny have previously collaborated on two best-selling cookbooks. This book has 16 chapters each based on a main… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.48
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WILDWOOD Cooking from the Source in the Pacific Northwest

de Schreiber, Cory

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781580081429
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.78

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Descripción:
Berkeley: Ten Speed Press, 2000. (USA) 1st printing. No markings, Fine in about Fine dust jacket with a touch of rubbing to the top corner of the flap fold at the rear panel of the dust jacket. Hardcover, 234pp, index, Monochrome location photogrpahs augmented with colour photos of prepared dishes. Wildwood restaurant is lcoated in Portland, Oregon. The restaurnat… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.78
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HONEY SALT FOOD AND DRINK, a Culoinaary Scrapbook (Inscribed copy)

de Blau, Elizabeth; Canteenwalla, Kim

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
1st
Published
2017
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781532352447
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.93

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Descripción:
USA: The Authors, 2017. (USA) Presumed 1st edition. INSCRIBED BY AUTHORS: "Enjoy our journeys & inspirations from our Honey Salt Family to you & your family/ Best Kim Canteenwalla/ Elizabeth Blau", not other markings, Fine; no dust jackeas published. Hardcover, 295pp, index, colour photos. Honey Salt, a Las Vegas restaurant located just minutes from Downtown Summerlin offering a farm-to-table… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 31.93
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THE VINTNER'S TABLE Stories, wine and Recipes from Pegasus Bay Winery (Inscribed copy)

de The Donaldson Family

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st
Published
2014
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781775537212
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.22

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Descripción:
Auckland: Random House, 2014. (NZ) 1st edition INSCRIBED by members of the Donaldson Family: " May you eat and drink well! Ivan D, J. Chris?, M Donaldson, Ed Donaldson, Paul Donaldson, Belinda D.", no other markings, Fine in Fine dust jacket. Hardcover, 336pp, recipe index. This is the story of how Ivan Donaldson and his wife, Chris; and… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 74.22
BETTY CROCKER'S COOKBOOK (Hardbound Version with "pie cover")

BETTY CROCKER'S COOKBOOK (Hardbound Version with "pie cover")

de No stated Author

Estado
Usado - Fine (-)
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
1st
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 138.58

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Descripción:
NY: Golden Press, 1976. (USA) Stated first printing, 1969. No markings, just a touch of rubbing to the base of spine at the cover, Fine copy; no Dust jacket as issued. Red boards with pie shape with colour photos in each of six sections, yellow printed endpaper with info on herbs and spices, [1-6] 7-480pp,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 138.58
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LE REPERTOIRE DE LA CUISINE,

de SAULNIER, Louis; Translated By E. Brunet

Estado
Usado - Acceptable
Estado de la sobrecubierta
Acceptable
Edición
7th
Published
1982
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.86

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Descripción:
London: Leon Jaeggii & Sons Ltd., 1982. (UK) 7th Edition 1982 to the spine of the dust jacket. Cooking spots here and there, to the edges of the end papers, and to the top edges of pages, the pages are generally clean with a small cooking spot there and there, faint discoloration to the top 1" of the back… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 16.86
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THE PROFESSIONAL CHEF Second Edition

de The Culinary Institute of America / Editors of Institutions Magazine; Folsom, LeRoi A. Editor

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
2nd
Published
1966
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.25

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Descripción:
Chicago: Institutions Magazine, 1966. (USA) This is the 4th printing of the second edition. No markings, but cooking spots here and there, there is an area of discoloration to the lower corner of the front enpaper, small spots and scuff marks to covers, old book smell, Good used copy; no dust jacket probably as publshed. Green cloth hardcover, printing end… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.25
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The History of Bread

de Dupaigne, Bernard

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780810934382
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 53.99

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Descripción:
NY: Harry N Abrams Inc, 1999. (USA) First American Edition, 1999; the book originally appeared in France in 1999. No markings, Fine in unclipped Fine dust jacket with very light rubbing to panel gloss. Brown boards, 256pp, index. 500 illus including 250 in colour. Dupaigne is a professor at the Museum of National History in Paris. This… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 53.99
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A BOOK OF MEDITERRANEAN FOOD

de DAVID, Elizabeth

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
1st
Published
1952
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 465.05

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Descripción:
NY: Horizon Press, 1952. (USA) First American Edition from the British plaates. No markings, a touch of dust soiling to the top edge of pages, Very Good in Good only dust jacket with some loss to top edges of dust jackt and small chip to foot of spine; DJ colour is fresh and clean and DJ … Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 465.05