Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook

de Anthony, Bourdain

Anthony Bourdain’s Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes and Techniques of Classic Bistro Cooking is Bourdain’s first cookbook, and teaches you everything you need to know about cooking classic French fare. Bourdain worked as the executive chef at Les Halles for many years beginning in 1998, and maintained a relationship with the restaurant long after leaving the kitchen - being described as their ‘chef-at-large.’

Identificación de primeras ediciones

First published October 19th 2004 by Bloomsbury USA in hardcover.

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Más fotos

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook

de Anthony Bourdain

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good-
Edición
1st US, 2nd printing
Published
September 23, 2004
ISBN
9781582341804
Cantidad disponible
1
Librería
Collaroy Plateau, New South Wales, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 362.93

Mostrar detalles

Descripción:
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking WITH JOSE DE MEIRELLES & PHILIPPE LAJAUNIE SIGNED First US Edition (2nd printing) New York and London: Bloomsbury, 2004. 2nd printing. Jacket design by Helicopter. Jacket photograph by Robert Discalfani. Hardcover ISBN: 9781582341804 First US edition of Bourdain's classic French bistro cookbook. Octavo, original pictorial boards, pictorial endpapers, illustrated with photographs by… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 362.93
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Más fotos

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook

de Anthony Bourdain

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st UK, 1st printing
Published
September 23, 2004
ISBN
9780747566885
Cantidad disponible
1
Librería
Collaroy Plateau, New South Wales, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 511.83

Mostrar detalles

Descripción:
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking WITH JOSE DE MEIRELLES & PHILIPPE LAJAUNIE SIGNED First UK Edition (1st printing) London: Bloomsbury, 2004. 1st printing. Jacket design by Helicopter. Jacket photograph by Robert Discalfani. Hardcover ISBN: 9780747566885 First US edition of Bourdain's classic French bistro cookbook. Octavo, original pictorial boards, pictorial endpapers, illustrated with photographs by Robert Discalfani. Signed by… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 511.83
No hay imagen

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Anthony Bourdain

Estado
Like New
Published
2004-09-22
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781582341804
Cantidad disponible
1
Librería
Stamford, Connecticut, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 187.03

Mostrar detalles

Descripción:
Bloomsbury USA, 2004-09-22. hardcover. Like New. 7x1x9. First U.S. edition, first printing Brand new gift quality hardcover in jacket oversized and overweight. Please email for photos.
Precio
EUR 187.03
No hay imagen

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Anthony Bourdain

Estado
Used: Good
Edición
Illustrated
Published
2004-10-19
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781582341804
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 64.24

Mostrar detalles

Descripción:
Bloomsbury USA, 2004-10-19. Illustrated. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 64.24
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking
Más fotos

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Bourdain, Anthony

Estado
Usado - Near Fine Condition
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
Early Edition
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780747566885
Cantidad disponible
1
Librería
Cambridge, Cambridgeshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 97.72

Mostrar detalles

Descripción:
Bloomsbury Publishing PLC, 2004. Early Edition. Hardcover. Near Fine Condition/Very Good. VG+/VG 1st print 2004 Bloomsbury hardback, unclipped DJ, profusely illustrated high quality edition. A little edge-wear to jacket otherwise VG+ internally, unmarked. Size: 18.9 x 3.6 x 24.5 cm. 304 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking, Wine & Dining; National… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 97.72
No hay imagen

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook

de Bourdain, Anthony

Estado
New
ISBN
9781582341804
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.12

Mostrar detalles

Descripción:
Bloomsbury. New. Special order item direct from the distributor
Precio
EUR 49.12
No hay imagen

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

de Anthony Bourdain

Estado
New
Published
2004-10-19
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781582341804
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 73.12

Mostrar detalles

Descripción:
Bloomsbury USA, 2004-10-19. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 73.12