Dining By Rail

de Porterfield, James D

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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
near fine
Edición
First edition
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.76

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Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First edition. Hardcover. Near Fine/near fine. Stated First Edition. c.1993. hardcover. 8vo. 384pp. Near Fine in Near Fine price-clipped dustjacket. Very light soil smudge to foredge, light wear to head of dustjacket spine. Inscribed by James D. Porterfield.
Precio
EUR 31.76
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Everest: Goddess of the Wind

de Faux, Ronald

Estado
Usado - VG+/Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
1st
Published
1978
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780550203618
Cantidad disponible
1
Librería
Fitzwilliam , New Hampshire, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.01

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Descripción:
Edinburgh: Chambers. VG+/Near Fine. 1978. 1st. hardcover. small 4to . 113pp . Spine a bit cocked. Distributed in the US by....sticker on front flap. .
Precio
EUR 14.01
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DINING BY RAIL: THE HISTORY AND THE RECIPES OF AMERICA'S GOLDEN AGE OF RAILROAD CUISINE [INSCRIBED]

de Porterfield, James D.

Estado
Usado
Edición
First Edition, First Printing
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.03

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Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First Edition, First Printing. Hardcover. Octavo, xv, 384 pages. In Very Good condition with a Very Good dust jacket. Spine red with gilt and black lettering. Dust jacket has mild wear exteriorly with minor wear to the edges. Boards have light bumping to the spine edges. Text block has very light finger marks… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 35.03
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Dining By Rail: The History and the Recipes of America’s Golden Age of Railroad Cuisine.

de James D. Porterfield.

Estado
Usado
Edición
First Edition
Published
1993
Cantidad disponible
1
Librería
Dade City, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.48

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Descripción:
New York, New York: ST. Martin’s Press. (1993). First Edition, Review Copy with Publisher’s letter. Octavo, Black boards with gilt lettering (Hardcover), xv, 384 pp. Photos and Illustrations throughout. Fine in Fine full color dust jacket.
Precio
EUR 27.48
Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Usado - Acceptable
Published
1998
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.76

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Descripción:
St. Martin's Griffin, 1998. Paperback. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.76
Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Usado - Acceptable
Published
1998
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.76

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Descripción:
St. Martin's Griffin, 1998. Paperback. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.76
Dining by Rail : The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail : The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de James D. Porterfield

Estado
Usado - Very Good
Published
1998
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.76

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Descripción:
St. Martin's Press, 1998. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.76
Dining by Rail : The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail : The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de James D. Porterfield

Estado
Usado - Good
Published
1998
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.77

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Descripción:
St. Martin's Press, 1998. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.77
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
New
Edición
1st Edition.
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
Highland Park, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.63

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Descripción:
St Martins Pr, 1993. 1st Edition. . Hardcover. New. STORED NEW PRISTINE CONDITION SANITIZED THEN WRAPPED
Precio
EUR 33.63
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

Estado
Usado - Very Good
Published
1998-05-15
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Dacula, Georgia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.40

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Descripción:
St. Martin's Griffin, 1998-05-15. Paperback. Very Good. Nice book with light wear.
Precio
EUR 8.40
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
New
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Benton Harbor, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.99

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Descripción:
St. Martin's Griffin. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Precio
EUR 15.99
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de James D. Porterfield

Estado
Usado - Good
Published
May 1998
Encuadernación
Trade
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Champaign, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.94

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Descripción:
St. Martin's Griffin, May 1998. Trade . Good. Good Softcover. Light shelfwear to covers. Spine has creasing. Textblock mildly soiled. Pages clean and tight in binding. Pictures available upon request. A locally owned, independent book shop since 1984.
Precio
EUR 7.94
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.03

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Descripción:
St Martins Pr. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 6.03
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Used - Good
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.52

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Descripción:
St. Martin's Griffin. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 5.52
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

Estado
Usado - Acceptable
Published
1993-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
Houston, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.28

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Descripción:
St Martins Pr, 1993-01-01. hardcover. Acceptable. 116x20x148.
Precio
EUR 5.28
Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.60

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 9.60
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
New
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.63

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Descripción:
New. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 10.63
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
Usado - Fine
Published
1998
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Colorado Springs, Colorado, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.70

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Descripción:
New York: St. Martin's Griffin. Fine. 1998. Paperback. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall 0312187114 RR-FINE tall paperback. white w/red & black lettering .
Precio
EUR 17.70
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Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

Estado
As New
Estado de la sobrecubierta
As New
Edición
First Edition
Published
1993
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312087685
Cantidad disponible
1
Librería
post falls, Idaho, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.32

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Descripción:
Gordonsville, Virginia, U.S.A.: St Martins Pr, 1993. Oversized 384pp including index Over 325 simple and easy-to-follow recipes Over 150 wonderful illustrations of history of eating on the train. First Edition. Cloth Hardback. As New/As New.
Precio
EUR 37.32
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Dining By Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

Estado
UsedGood
ISBN
9780312187118
Cantidad disponible
1
Librería
Annandale, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.79

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Descripción:
UsedGood. The cover shows normal wear. Fast shipping and order satisfaction guaranteed. A portion of your purchase benefits Non-Profit Organizations, First Aid and Fire Stations!
Precio
EUR 2.79