The Saucier's Apprentice

de Sokolov, Raymond

Raymond Sokolov was born in Detroit in 1941. He graduated from Harvard, then attended Wadham College, Oxford, as a Fulbright Scholar before returning to Harvard for graduate study. He has worked as a foreign correspondent and book critic for Newsweek and as the Food Editor for The New York Times. Mr. Sokolov wrote a monthly feature for Natural History magazine for twenty years. And for the past fourteen years he has been the Leisure & Arts Editor for The Wall Street Journal. He lives with his wife in New York City.

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

No hay imagen

The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home

de Sokolov, Raymond

Estado
Usado - Very Good
Published
1976-03-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394489209
Cantidad disponible
1
Librería
Eatonton, Georgia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.93

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, 1976-03-12. hardcover. Very Good. 6x1x9. Light wear to covers. Text clean and unmarked. The binding is tight and square. Light wear to the dust jacket. Your satisfaction is guaranteed!
Precio
EUR 42.93
The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home
Más fotos

The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home

de Sokolov, Raymond

Estado
Usado - Very Good
Published
1976-03-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394489209
Cantidad disponible
1
Librería
Foster, Rhode Island, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.89

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, 1976-03-12. hardcover. Very Good. 6x1x9. Alfred A. Knopf; New York, 1977. Hardcover. Second Printing. A Very Good, brown boards and light tan cloth spine, dark brown lettering on front board and gilt lettering on spine, binding sturdy and intact, mild crimping to spine edges, top text block edge stained rose, very faint and small soiled… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 29.89
No hay imagen

The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home

de Sokolov, Raymond

Estado
New
Published
1976-03-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394489209
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 119.01

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, 1976-03-12. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 119.01
No hay imagen

The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home

de Sokolov, Raymond

Estado
Used: Good
Edición
First Edition
Published
1976-03-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394489209
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.82

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, 1976-03-12. First Edition. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 22.82
No hay imagen

The Saucier's Apprentice: A Modern Guide to Classic French Sauces for the Home

de Sokolov, Raymond

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1994
Encuadernación
ISBN
9780394489209
Cantidad disponible
1
Librería
post falls, Idaho, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 79.41

Mostrar detalles

Descripción:
U S. A.: Alfred A. Knopf, 1994. 213pp plus 13pp index A modern guide to classic French sauces for the home Dust jacket has a small tear at edge of jacket This is the Borzoi edition. Hardcover. Fine/Very Good.
Precio
EUR 79.41