Ir al contenido

Resultados de búsqueda: physiologie du gout ou meditations de de brillat savarin

Has buscado:
  • Título: physiologie du gout ou meditations de
  • Autor: brillat savarin
Resultados: 1 - 19 de 19
Physiologie du goût, ou méditations de gastronomie transcendante: Ouvrage théorique,...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du goût, ou méditations de gastronomie transcendante: Ouvrage théorique, historique et à l'ordre du jour.., suivi de La Gastronomie, poème en quatre chants, par Berchoux (French Edition)

de Jean Anthèlme Brillat-Savarin

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781421218397 / 1421218399
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.34
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Adamant Media Corporation, 2001-05-14. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 36.34
Envío gratuito a USA
Physiologie Du Goût Ou Méditations de Gastronomie Transcendante (French Edition)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie Du Goût Ou Méditations de Gastronomie Transcendante (French Edition)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9782329582405 / 2329582404
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 51.66
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 51.66
Envío gratuito a USA
Physiologie du Gout, ou Méditations de Gastronomie Transcendante (Classic Reprint) (French Edition)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du Gout, ou Méditations de Gastronomie Transcendante (Classic Reprint) (French Edition)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781333151102 / 1333151101
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 53.63
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 53.63
Envío gratuito a USA
No hay imagen

Physiologie Du Gout: Ou Méditations De Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique, Et À L'ordre Du Jour: Dédié Aux Gastronomes Parisiens (French Edition)

de Brillat-Savarin

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781015715585 / 1015715583
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 57.52
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 57.52
Envío gratuito a USA
Physiologie du goût, ou méditations de gastronomie transcendante: Ouvrage théorique,...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du goût, ou méditations de gastronomie transcendante: Ouvrage théorique, historique et à l'ordre du jour.., suivi de La Gastronomie, poème en quatre chants, par Berchoux (French Edition)

de Brillat-Savarin, Jean Anthèlme

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781421218397 / 1421218399
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 61.18
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 61.18
Envío gratuito a USA
Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante (N éd) (Éd.1839) (Sciences...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante (N éd) (Éd.1839) (Sciences Sociales) (French Edition)

de BRILLAT SAVARIN J A

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9782012599420 / 2012599427
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 62.84
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 62.84
Envío gratuito a USA
Physiologie du goût ou Méditations de gastronomie transcendante (French Edition)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du goût ou Méditations de gastronomie transcendante (French Edition)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9782329569017 / 2329569017
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 64.16
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 64.16
Envío gratuito a USA
Physiologie du Gout, ou Méditations de Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie du Gout, ou Méditations de Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique Et A l?Ordre du Jour Dédié aux Gastronomes Parisiens (Classic Reprint)

de Jean Anthelme Brillat-Savarin

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780265301883 / 0265301882
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.90
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 67.90
Envío gratuito a USA
Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante suivi de La Gastronomie, L'Art...
Más fotos

Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante suivi de La Gastronomie, L'Art de Diner en Ville

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Berchoux, Joseph; C J a M Colnet de Ravel

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
Later Edition
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Roslindale, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 69.90
EUR 4.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Just Tessier, 1870. Later Edition. Hardcover (Quarter Leather). Very Good Condition. Contemporary leather backed marbled boards, hinge rubbed and slightly cracked, spine rubbed. Bookplate of Petri Tempels. Physiologie du Gout followed by Berchoux's and Colnet de Ravel's poems. 492pp . Cagle 98 (1st ed.), Oberle 149. Size: 8vo. Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. Category: Cooking, Wine & Dining; Essays & Literary Criticism. Inventory No: CAT000675.
Precio
EUR 69.90
EUR 4.66 enviando a USA
Physiologie Du Gout: Ou Méditations De Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique,...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Physiologie Du Gout: Ou Méditations De Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique, Et À L'ordre Du Jour: Dédié Aux Gastronomes Parisiens (French Edition)

de Brillat-Savarin

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781015709355 / 1015709354
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.77
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 74.77
Envío gratuito a USA
Physiologie du Gout, ou Meditations de Gastronomie Transcendante Ouvrage Theorique, Historique,...

Physiologie du Gout, ou Meditations de Gastronomie Transcendante Ouvrage Theorique, Historique, et a l'Ordre du Jour, Dedie aux Gastronomes Parisiens, Par un Professeur, Membre de Plusieurs Societes Savantes

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; M. de Balzac

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
Estado
Usado - Near Fine
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburgh, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 148.19
EUR 5.13 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Charpentier, 1839. Hardcover. Near Fine. First edition with Balzac essay! Hardcover with contemporary 1/4 leather, 1839, octavo, 484pp., not illustrated. Book near fine with hint of wear to corners, binding tight, faint foxing to endpapers, otherwise text clean bright and unmarked. No DJ. Text in French.
Precio
EUR 148.19
EUR 5.13 enviando a USA
No hay imagen

Physiologie du Gout ou Meditations de Gastronomie Transcendante Ouvrage Theorique, Historique et a L'Ordre du Jour [2 Tomes]

de Brillat-Savarin

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Simi Valley, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 163.10
EUR 3.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Les Arts et le Livre, 1926. Hardcover. Very Good. . 2 volumes. 3/4 leather with marbled boards, gilt lettering & tooled designs on spines. Fading to spines, otherwise VG. Spines still look nice on a shelf. Light shelf wear. Pages/boards clean, NO foxing or markings. Bindings sturdy.
Precio
EUR 163.10
EUR 3.72 enviando a USA
No hay imagen

La Physiologie du Goût, ou Méditations de Gastronomie Transcendante; Ouvrage Théorique, Historique et à l'Ordre du Jour, dédié aux Gastronomes Parisiens. 2-vol. set (Complete)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme (Text by); Joseph Hemard (Illustrations by)

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - vg
Edición
Limited edition
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Santa Monica, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 163.10
EUR 4.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Bruxelles: La Boetie, 1947. Limited edition. Softcover. vg. 1/4800. Quarto (9 1/2 x 6 3/4"). [4], xvii, [1], 178pp (Vol. 1); [2], 170, [4]pp (Vol. 2). Uncut and unopened copy. Original glassine over printed wrappers, with red and black lettring to front covers and spines. Originally published in December 1825, two months before the author's death, the "Physiologie du goût" (The Physiology of Taste) has remained extremely important and has repeatedly been re-analyzed through the years. "In a series of meditations that owe something to Montaigne's Essays, and have the discursive rhythm of an age of leisured reading and a confident pursuit of educated pleasures, Brillat-Savarin discourses on the pleasures of the table, which he considers a science. His French models were the stylists of the Ancien Régime: Voltaire, Rousseau, Fénelon, Buffon, Cochin and d'Aguesseau" (see Hugh Chisholm's "Brillat-Savarin, Anthelme" in Encyclopaedia Britannica (11th edition), Cambridge University Press (1911), page… Leer más
Precio
EUR 163.10
EUR 4.66 enviando a USA
Physiologie Du Gout Ou Meditations De Gastronomie Transcendante (Two  Volumes)
Más fotos

Physiologie Du Gout Ou Meditations De Gastronomie Transcendante (Two Volumes)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good with no dust jacket
Edición
Fifth Edition
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Northridge, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 232.99
EUR 4.18 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Just Tessier. Very Good with no dust jacket. 1838. Fifth Edition. Hardcover. Two volume set. Early quarter leather with decorative boards, hubbed spine, gilt titles. 5th edition stated. Light wear/rubbing to boards. Tight binding, bookplate each volume, scattered foxing. Text in French. ; 8vo 8" - 9" tall .
Precio
EUR 232.99
EUR 4.18 enviando a USA
Physiologie du Goût, ou Méditations de Gastronomie Transcendante ouvrage théorique, historique...
Más fotos

Physiologie du Goût, ou Méditations de Gastronomie Transcendante ouvrage théorique, historique et à l'ordre du jour, dédié aux gastronomes parisiens par Brillat-Savarin

de Brillat-Savarin, [John Anthelme]

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Alfred, Maine, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 233.00
EUR 14.68 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Charpentier, Libraire-Éditeur, 1865. Small octavo, xii, 525, (3) pages. With additional gastronomic texts by Balzac, Berchoux, and others. A later printing of the 1853 Charpentier edition. Internally clean and tight, marbled endpapers. Previous owner's name inked to half-title. Marbled boards over half-morocco, compartmented spine, with gilt-titled labels. light wear to edges, otherwise near very good. [Vicaire, page 118; this edition not in Cagle, Bitting or Oberlé].
Precio
EUR 233.00
EUR 14.68 enviando a USA
Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique...
Más fotos

Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens. (2 volumes).

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme.

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very good, pages lightly foxed.
Edición
3rd Edition.
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 256.30
EUR 5.59 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris..: A. Sautelet : Alexandre Mesnier., 1829. 3rd Edition.. Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine titles, ribbon markers.. Very good, pages lightly foxed. . 8vo., 20.3x13 cm.. French text. The classic treatise on gastronomy. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spines. weight: 2.3 lb.. .
Precio
EUR 256.30
EUR 5.59 enviando a USA
Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante
Más fotos

Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante

de Brillat-Savarin Jean Anthelme

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Edición
Fourth Edition
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Roslindale, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 279.60
EUR 4.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Just Tessier, 1834. Fourth Edition. Hardcover (Quarter Leather). Good. 2 volumes in 1/4 leather over marbled boards. Spines dry and chipped, joints cracked but binding sound. The fourth edition of the classic of gastronomic reflection. Attractively printed with wide margins, slight foxing, otherwise quite clean internally. 384pp; 412pp. Cagle 98 (1st ed.), Oberle 149. Size: 8vo. 2-volume set (complete). Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. Category: Cooking, Wine & Dining; Essays & Literary Criticism. Inventory No: CAT000113.
Precio
EUR 279.60
EUR 4.66 enviando a USA
No hay imagen

Physiologie du Gout,ou méditations de gastronomie transcendante ouvrage thórique, historique, et à l'ordre du jour, dedie aux gastronomes parisiens, par un proffesseur, membre de plusieurs Sociétes savantes. Nouvelle édition, précédée d'une notice sur l'auteur, par M. Le Baron Richerand, suive d'un traité sur les exgitans modernes, par M. de Balzac.

de Brillat-Savarin, Jean-Anthelme; M. H. de Balzac

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Edmond, Oklahoma, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 321.54
EUR 3.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Charpentier, Libraire-Editeur, 1841. Book. Very Good. Hardcover. 12mo - over 6¾ - 7¾" tall. BC02Aa Leather spine, paper boards, Some light wear to edges. Bound tight and square, pages clean and free of writing or marks. Roughly speaking the title is "Physiology of Taste, or Meditations of transcendent gastronomy book tration, history, and the agenda dedicated to gastronomes of Paris by proffesseur a member of several learned societies. New edition, preceded by a note on the author, by Mr. Baron Richerand, followed by a treatise on modern exgitans by M. de Balzac.".
Precio
EUR 321.54
EUR 3.72 enviando a USA
Physiologie du gout, ou méditations de gastronomie transcendante; ouvrage théorique, historique...
Más fotos

Physiologie du gout, ou méditations de gastronomie transcendante; ouvrage théorique, historique et a l'ordre du jour, dédié aux Gastronomes parisiens [Physiology of taste, or meditations on transcendent gastronomy; theoretical, historical and current work, dedicated to Parisian Gastronomes]

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • near fine
  • Firmado
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Edición
First Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Portland, Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22,368.00
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: Chez A. Sautelet et Cie, 1826. First Edition. Near Fine. First edition, first issue, a presentation copy inscribed by Jean Anthelme Brillat-Savarin. The first issue, distinguished by the misprint in the printer's address for volume one (the "e" of "Bourse" printed horizontally), numbered 500 copies only.Inscribed on the title page of volume one, "Offert par l'auteur a M. Grepient" xiv, 390, 442 pp. Complete in two volumes. Bound in contemporary full mottled calf with red morocco title labels and black numerical labels; scrollwork gilt-ruled into compartments, engraved title page devices. Near Fine with trivial rubbing to extremities, contents lightly toned. A handsome set. Signed copies of this "undisputed classic of the table, full of verve and good humor" (Carter) are incredibly scarce, as Brillat-Savarin died at 70 of pneumonia weeks after publication.The foremost 19th-century gastronomic discourse being a series of meditations, recipes and reflections. Brillat-Savarin is considered one of… Leer más
Precio
EUR 22,368.00
Envío gratuito a USA
Añadir a búsquedas guardadas

¿No has encontrado lo que estabas buscando?

Prueba a añadir esta búsqueda a búsquedas guardadas Cada día se añaden millones de libros a Biblio. Cuando uno de ellos encaje con tu búsqueda, te enviaremos un correo para avisarte. Y lo mejor de todo, ¡es gratis!

Añadir a búsquedas guardadas
Los amantes de los libros pueden ahorrar en sus compras uniéndose a nuestro Biblioclub.

¿Eres un lector habitual o un coleccionista de libros?

Únete al Biblioclub y ahorra 10% en cada compra, ¡cada día! Hasta un máximo de 20$ en cada pedido

Biblio es una empresa comprometida con la responsabilidad social

Responsabilidad social

¿Sabías que desde 2004 Biblio ha destinado sus beneficios a la construcción de 16 bibliotecas públicas en zonas rurales de Latinoamérica?