On Cooking

de Sarah R Labensky, Priscilla a Martel, Alan M Hause; Sarah R Labensky, Priscilla a Martel, Alan M Hause

Market-leading cooking text For over two decades, On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals has prepared students for successful careers in the culinary arts. Clear and comprehensive, this best-selling text teaches the “hows” and “whys” of cooking and baking principles, while providing step-by-step instructions, visual guidance, and recipes to clarify techniques. The 6th edition expands its “fundamentals” approach, reflects key trends, and adds information on healthy cooking, sous-vide, curing, and smoking, plus dozens of new recipes and more than 200 new photographs.

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (6th Edition), Without Access Code (What's New in Culinary & Hospitality)

de Labensky, Sarah; Martel, Priscilla; Hause, Alan

Estado
Usado - Very Good
Edición
6
ISBN
9780134441900
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 101.76

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson. 6. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 101.76
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals; Custom Edition for Diablo Valley College Culinary Arts Program (Fifth Edition)

de Labensky, Sarah R; Hause, Alan M; Martel, Priscilla A.

Estado
Usado - Very good copy.
Edición
Fifth Edition
Published
2012
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Oakland, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 63.53

Mostrar detalles

Descripción:
Boston: Pearson Learning Solutions, 2012. Fifth Edition. Hardcover. Very good copy.. Quarto in color illustrated boards (brown spine); color illus.; 1181 pages; textbook boards are worn at corners; rubbed and bumped; binding is leaning; boards are lightly shelf-worn but clean; clean, mark free pages with only a few dogearred leaves; gently used pages in well-loved boards; a heavy… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 63.53
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals "To Go" (5th Edition)

de Labensky, Sarah R.; Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M

Estado
Usado - Very Good
Published
2010-01-30
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780135118054
Cantidad disponible
1
Librería
Lithia , Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.69

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson, 2010-01-30. paperback. Very Good. 8x2x10. Paperback--excellent condition
Precio
EUR 28.69
On Cooking

On Cooking

de Sarah R. Labensky; Alan M. Hause; Priscilla A. Martel

Estado
Usado - Good
Published
2014
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.12

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson Education, 2014. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 13.12
No hay imagen

On Cooking A Textbook of Culinary Fundamentals by Labensky

de Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M.; Labensky, Sarah R

Estado
Usado - Good
Published
2012-07-16
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780133077834
Cantidad disponible
1
Librería
Boca Raton, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 123.31

Mostrar detalles

Descripción:
Prentice Hall, 2012-07-16. Hardcover. Good. This listing is for On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (5th Edition) This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 0134872789 and 0134441907 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 123.31
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.; Hause, Alan M.; Martel, Priscilla

Estado
Usado - Good
Edición
5
ISBN
9780137155767
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.23

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson. 5. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 21.23
No hay imagen

On Cooking

de Alan M. Hause; Priscilla A. Martel; Sarah R. Labensky

Estado
Usado - Acceptable
Published
2014
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.12

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson Education, 2014. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 13.12
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals To Go

de Labensky, Sarah R.; Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M.

Estado
Usado - Good
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780135118054
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.53

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson, 2010. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 22.53
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (6th Edition), Without Access Code (What's New in Culinary & Hospitality)

de Labensky, Sarah; Martel, Priscilla; Hause, Alan

Estado
Usado - Acceptable
Edición
6
ISBN
9780134441900
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.63

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson. 6. Acceptable. Acceptable. Heavy wear. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 77.63
No hay imagen

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R./ Martel, Priscilla A./ Hause, Alan M.

Estado
New
Published
2014
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780133458558
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 183.30

Mostrar detalles

Descripción:
Pearson College Div, 2014. Hardcover. New. 5th updated edition. 1181 pages. 11.00x9.00x2.00 inches.
Precio
EUR 183.30